Captain America: Civil War (2016) - Phase 3/13

Başlatan dean, 07 Nisan, 2014, 19:44:17

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

rumar80

Bence de zor. Ama tüm bunların arkasında gizli bir lider daha ilgi çekici olmaz mıydı?
Kahramanları birbirlerine düşürüp güveni yıkan kimsenin beklemediği "sıradan" biri.
Zula zaten ortalarda iken iyi olurdu.
Çok çizgi roman okuyunca kafa da biraz dağıtıyor

dean

Alıntı yapılan: rumar80 - 26 Kasım, 2015, 17:50:48
Bence de zor. Ama tüm bunların arkasında gizli bir lider daha ilgi çekici olmaz mıydı?
Kahramanları birbirlerine düşürüp güveni yıkan kimsenin beklemediği "sıradan" biri.
Zula zaten ortalarda iken iyi olurdu.
Çok çizgi roman okuyunca kafa da biraz dağıtıyor

İşte ben gizli liderin Baron Zemo olacağını düşünüyorum. Zemo filmde çizgi romandan daha farklı olacakmış. Filmdeki sürpriz unsurunu onla sağlayacaklarını düşünüyorum. Çizgi romandaki Zemo niyetini uzaktan belli eden bir adam. Ama filmde daha sıradan bir şekilde görünüp herşeyin arkasındaki beyin olarak yansıtılabilir.

rumar80

dean

Alıntı yapılan: rumar80 - 26 Kasım, 2015, 18:04:32
Hem fikirim.

Ama First Avenger'daki Red Skull'ın aksine, tam performans bir Red Skull'ı Baron Zemo'dan bile daha çok görmek istiyorum o da kesin.

Nightrain

Filmlerde en ufak bir dostluk esamesi gostermeyen Tony vr Steve in dostluklarinin sorgulanmasi biraz garip geldi doğrusu.
"Bu yıldızı çok mu istiyorsun Heatie? Al ye o zaman!"

rumar80

Aynen
Onun gibi bir karakterin heba olmasını ben de istemem.
Bu nedenle bu kadar kafa yürüyorum.

rumar80

Ben yine de fragmanın en çarpıcı anınin "so was i" olduğunu düşünüyorum

dean

Alıntı yapılan: Nightrain - 26 Kasım, 2015, 18:23:09
Filmlerde en ufak bir dostluk esamesi gostermeyen Tony vr Steve in dostluklarinin sorgulanmasi biraz garip geldi doğrusu.

Ama Steve ve Tony'nin ilişkisi genelde hep böyle. Yani Steve-Bucky ya da Steve-Falcon gibi bir ilişkileri yok. Birbirleri için ölürler ama farklı kafada insanlar oldukları için karar alma aşamasında pek anlaşamazlar. Filmlerde de aslında böyleydi. Age of Ultron'un sonunda Tony ayrılırken Steve onu özleyeceğini söyledi mesela. O kadar da boş değiller birbirlerine karşı. Hakeza bu filmin de ilk kısımlarında ilişkilerini derinleştiren şeyler olacaktır.

rumar80

Son katıldıkları talk show'da Robert Downey Jr ve Chris Evans filmin çekildiği Atlanta şehrine tekrar çekim için gideceklerini açıklamış.
   Bu da acaba Captain America ve Iron man Spider man filminde gorunecekler mi sorusunu dogurmus.

Dedikodu da olabilir ama. ...

Nightrain

Chris Evans'in Civil War'dan sonra tek filmi kaldı o da muhtemelen Avengers 3 Part II olacak.
"Bu yıldızı çok mu istiyorsun Heatie? Al ye o zaman!"

dean

Alıntı yapılan: Nightrain - 01 Aralık, 2015, 12:46:45
Chris Evans'in Civil War'dan sonra tek filmi kaldı o da muhtemelen Avengers 3 Part II olacak.

Avengers: Infinity War filmlerinin sözleşmelerinde part I ya da II gibi bir ayrım yok. Part I ve II diye ayrılan filmler tek film kafası ile çekilir. Teknik açıdan tek filmlerdir. Robert Downey Jr'ın Civil War içinde anlaşması yoktu. Ama 40 milyon dolar sonrası oldu. Spider-Man içinde pekala iki oyuncuda kamera karşısına geçebilir. Chris Evans zaten Infinity War sonrasıda Captain America olmaya devam etmek istediğini söylemişti. Marvel ve Sony anlaşması Spider-Man filmlerinde Avengers üyelerinin gözükme ihtimalini de kapsıyor. Stüdyolar istedikten sonra iki oyuncuda filmde görünecektir.

Animvader

Valla bence oyuncular değişirse de hiç problem değil.Edward Norton'u Banner olarak veya Terrence Howard'ı War Machine olarak arayan yoktur diye düşünüyorum.Tabii bunlar zaten çok da iyi performans sergilememişti diyebilirsiniz ama bence Norton gayet de iyiydi.

Chris Evans'ın yerine başka bir oyuncu gelse benim açımdan çok bir şey değişmez.Çünkü senaryo ve yönetmenlik iyi olduktan sonra, Captain America maskesini geçirdikten sonra fark etmeyeceğini düşünüyorum, zaten Steve Rogers olarak pek bir sahnesini göremedik ki, bir Tony Stark kadar derinliği yok MCU içinde şu ana kadar.

dean

Agamotto

Black panther'in kostümü baya iyi olmuş.

dean