Captain America: Civil War (2016) - Phase 3/13

Başlatan dean, 07 Nisan, 2014, 19:44:17

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

dean

dean

xmenac

War Machine karakteri için War Hammer ismi kullanılmış. Daha önce bu şekilde kullanılmış mıydı?

dean

Alıntı yapılan: xmenac - 18 Aralık, 2015, 19:53:44
War Machine karakteri için War Hammer ismi kullanılmış. Daha önce bu şekilde kullanılmış mıydı?

İlk defa burada gördüm.

dean

İşte bu beklediğim şey.

Nightrain

"Bu yıldızı çok mu istiyorsun Heatie? Al ye o zaman!"

dean

Spider-Man'in Civil War'a girişi ile ilgili bazı dedikodular atıldı ortaya. Bu dedikodulara göre Peter Parker küçüklüğünden beri Iron Man hayranı bir çocuk olacakmış. Büyürken Iron Man'i idolü olarak görüyormuş. Iron Man ise belli bir süredir Spider-Man'i takip etmekteymiş. İç Savaş çıkınca Tony, Peter'ı kendi tarafına alacakmış. Aynı zamanda Iron Spider kostümünü verecekmiş. Bu arada Spider-Man'i beklediğimizden çok çok önce görmüş olabilirmişiz. Iron Man 2'de Tony'nin kurtardığı çocuk Peter Parker olabilirmiş.

Açıkçası ben bu fikri çok sevdim. Spider-Man, Civil War'da 15 yaşında olacak. Iron Man'in ilk ortaya çıkışı düşünülürse Peter o zaman 6-7 yaşında olacak. Iron Man'i kendisine örnek alması olası. Bu arada Uncle Ben'den gelen "Büyük Güç Büyük Sorumluluk Getirir." halen geçerli. Onu atlamayalım.

Yine şöyle bir durumda var. Civil War'da ve o süreçte ki Avengers ve Spider-Man çizgi romanlarında Tony Stark ve Peter Parker çok yakın ilişkiler içinde. Peter o sayılarda Tony'e baya saygı duymaktaydı. Hatta ben o sayıları okurken Peter'ın Tony'e karşı bu derece ezik davranmasından hoşlanmazdım. Demeye çalıştığım yukarıdaki bilgiler doğru çıkarsa çizgi romandaki Tony Stark ve Peter Parker arasındaki dinamizm filmde de sağlanacak demektir.

Nightrain

Mantıklı. Marvel bu işi biliyor yav.
"Bu yıldızı çok mu istiyorsun Heatie? Al ye o zaman!"

hennessy

Örümcek adam ki en sevdiğim karakterlerden biri hiç sevmediğim Iron Man yanında batsın bu dünya.......

Peter sen işçi sınıfsın ne işin var elin CEO'su yanında.....

Not: Bu yeni seride CEO oluyordu değil mi batsın bu dünya.....
Murat : Hasan abi Avengers dağılmış duydun mu?
Hasan: Duydum duydum toplanın Tellioğulları

dean

Fotoğrafta Peter Parker'ı Avengers Quinjet'in içinde görmekteyiz.

dean

dean

noir

:o :o ancak hala örümceği göstermiyorlar  :(

Agamotto

Alıntı yapılan: noir - 08 Şubat, 2016, 09:14:55
:o :o ancak hala örümceği göstermiyorlar  :(

Muhtemelen hiçbir fragmanda ya da posterde göstermezler filme de çok kalmadı zaten :)

dean