SALEM

Başlatan doktor1881, 28 Kasım, 2014, 13:00:30

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

doktor1881

Kablolu kanallardan WGN America'nın ilk dizisi Salem, ilkbahar aylarında ekranlara gelmeye başlamış; beklentilerin üzerinde seyreden reytingleri sayesinde çok geçmeden ikinci sezon onayını kapmıştı. 17. yüzyıl Amerikası'nda kurulan Salem Cadı Mahkemeleri'ni konu alan dizi, ikinci sezonundan yayınlanan ilk teaser ile yüzünü gösterdi. Cadılar Savaşı'nı ilan eden Mary Sibley (Janet Montgomery), bu sezon da dizinin merkezinde yer alacak. İtibarını arttırmak isteyen Mary; Kaptan John Alden (Shane West) ve Salem halkının yanı sıra, gölgeler arasına saklanmış rakipleri ile mücadele edecek.

Kadrosunda Montgomery ve West dışında Seth Gabel, Ashley Madekwe, Tamzin Merchant, Elise Eberle ve Iddo Goldberg gibi oyuncuları barındıran Salem; İngiliz kolonilerin yaşadığı Salem kasabasında kurulmuş cadı mahkemelerini ve burada yaşanmış olayları ekranlara getiriyor. Dizinin yaratıcıları arasında Brannon Braga ve Adam Simon gibi isimler bulunuyor.

13 bölümlük yeni sezonuyla Salem, Nisan ayında bir kez daha seyirci ile bulusacak

hanac

Fragmanı beğendim.

Bir şans vereceğim.  :)

doktor1881

Alıntı yapılan: hanac - 28 Kasım, 2014, 14:22:14
Fragmanı beğendim.

Bir şans vereceğim.  :)
13 bölümlük ilk sezonu bitti gönül rahatlığı ile seyredebilirsiniz ama konu temposu düşük değişik bir dizi seyretmeye değer

dean

İzlediğim çok dizi var ama bir ara boşluk bulup Salem'i de aradan çıkaracağım bakalım.

dean

doktor1881

doktor1881

Bu akşamki izlediğim ikinci dizi
Bölüm:3  Zinacı İsaac'ın cadı konseyini gördüğünü öğrenen Hakim onu harcamaya çalışıyor
Cadılar arasında geleneksel-yenilikçi çekişmesi var ama yenilikçi Sibley idareyi almış durumdaca

2.sezon nisanda başlayacak bu yüzden nerde kaldığımı bulmak için baktım, ama biraz fazla geri sardım ;D

doktor1881

Bölüm:4  Cadılar arasındaki iktidar kavgası tam gaz
Papaz ile Yüzbaşı Alden beni şaşırtan hareketler yaptılar (Bana göre yanlış)
Mary ile Alden arasındaki aşk kavuşamalarsada sürecek gibi
Bölüm Notu:7.5/10

doktor1881

Bölüm:5 Uykum olmasına ve yarın erken kalkacak olmama rağmen soluksuz izletti Bölüm Notu:8/10
Sibley'in korktuğu sahne mükemmeldi.
Cadılar arasında Sibley'e güvensizlik başladı

doktor1881

Bölüm:6  Sibley kendi ekibini kuruyor.İlk Muhalifini yokediyor,yerine kendine bağlı genç birisini alıyor
Flashbackle Salem'in başına nasıl geçtiği anlaşılıyor
Herkesin bir zayıf tarafı var,onunda Alden ;D Bölüm Notu:8/10

doktor1881

Bölüm:7 Sibley rüyalarla oyun oynanamayacağını öğreniyor :o :o :o
Rahip Cotton acaba doğruların tarafında mı(Çünkü kolay manipule ediliyor)
+18 lik bir bölüm olup tempo biraz düştü Bölüm Notu:7/10

doktor1881

doktor1881

Bölüm:8 Rahip Cotton babası yüzünden zor durumda..
Babası akıllı biri cadılar korkunun pençesinde..
Bölüm Notu:8/10
Bu tür öyküleri sevenlere bire bir (Cadı,Salem vs)

doktor1881

Bölüm:9 Rahip Cotton 'Ben yaşarken ölmüşüm' moduyla İbrahim Tatlıses'e bağlamış.
Amanın o da neydi hem cadı olacaksın,hem bayan olacaksın,hem de en çömez olacaksın.Bu ne hırs ya..
Bölüm Notu:9.5/10.