Şu anda hangi çizgi romanları okuyorsunuz?

Başlatan hanac, 01 Kasım, 2009, 18:36:08

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

hennessy

Lone Wolf 5.kitabı okuyordum bıraktım Amazing Spider Man klasik 1 e başlayacağım 4568 kez Peter Paker'i BURASI SPOLIER İÇERİR : nasıl örümcek ısırdığını okuyacağım
Murat : Hasan abi Avengers dağılmış duydun mu?
Hasan: Duydum duydum toplanın Tellioğulları

HayalGücü

Ramazanda boyunca her gün 50 sayfa Yalınayak Gen'i okuyorum.
Bunun yanında Fumetti programı olarak Pazartesi, Çarşamba,Cuma günleri Julia
Salı Brendon, Perşembe Cumartesi Martin Maxi, Pazar Tex Maxi okuyorum :)

yamac77

Çizgi romanları biriktirerek internetten alıyorum ve baya geriden geliyorum...Şu anda Büyülü Rüzgar 110'u okuyorum. (Yamyamlar)

tommikser

Dostum kadıköy'den almayı düşünebilirsin hemde internete göre daha uygun  ;)

Ben Ken parker49

Yalnız Kurt ve eniği 5

Avengers Migtyh

New Avengers 7-8

Red kit daltonlar evleniyor

Martin Dev albüm 2

Örümcek Klasik i son 3 günde okudum ve hala okuyorum.Biri beni durdursuuuun ;D ;D ;D

DAMPYR

Alıntı yapılan: hüzünlü flüt - 15 Temmuz, 2013, 00:40:32
Marmara'dan çıkan sevgili Örümceğimizin 6. cildini okudum. Ve ııhh olmamış, Örümceğin günümüzdeki maceraları iyice sıkmaya başladı. Bu sebeple öldürdüler, beden değiştirttiler vs. galiba. Eski maceralar daha iyiydi be, daha fazla keyif alıyordum okurken. 6. cildin tek artısı benim için Punisher olmuştu ama; hayatımda böyle çirkin bir Punisher çizimi görmedim. Ben çizsem daha düzgün çizerdim idda ediyorum :)
Seriyi devam ettirmek için kahramanı türlü şekillere sokuyorlar.en iyisi fazla uzatmadan ve zirvedeyden sıkmadan seriyi bitirmek... :-\ :( >:(

hennessy

Nathan Never KS 9 okuyorum hakketten bünyede alışkanlık yaptı

Gambit

Scalped kitaplikta okunmayi bekliyor 2 yildir
yavasdan baslayayim bari :)

mister no efsanevi maceralar 1. cildi okuyorum bu ara, bir yandan da gibrat erteleyis e baslayabildim, yariladim

hennessy

New Avengers Gizli İstila ya başlayacağım böylece olaylar yerli yerine oturacak çok iyi oldu bu avengers serisi Güneş sen çatla

rumar80

Essential Captain America 3 birmek üzere. Son iki macera Alfa'nın başladığı maceralar. Essential'ları ara vererek okumak lazım. Aksi takdirde bir süre sonra sizi yoruyor. Bu ciltten sonra biraz okuyup bıraktığım ilk cilde döneceğim ve bir aksilik olmazsa araya başka çizgi romanlar katarak 6 cildi de (yakında çıkacak 7'yi de alırsam onu da) bitirmeyi planlıyorum.

tommikser

YKY Komançi okuyorum ikinci maceradayım  bitsin daha detaylı yazacağım.

kedidiro

istanbul yolculuğunda sermayeyi sahafa yüklemeden eldeki çizgi romanları eritiyorum.kısaca değinecek olursam;

atlantis tay büyük albüm serisi ilk on kitap ; bu maceraların en iyi martin maceraları olduğundan bahsetmişti sevgili doğa. o zaman diyebilirim ki; olanca saygıma rağmen martin benim çizgi romanım değil demek ki...

julia 1001 roman hc 1-2: gayet keyifle okuyorum

haçlı seferleri yky; çizimler de öykü de güzel. bu arada efsane ne oldu? yalan mı oldu...

mister no aksoy 7 ve sonrası; aksoy bu seriye nerden başladı, nasıl bir sıra takip etti, nasıl bir maceranın orta yerinde bıraktı bunların hepsi benim için muamma. gerçek olansa sevgili pilotumuz hala tartışmasız en sevdiğim kahraman

Ahmet Oktay

Büyülü Rüzgar 19 bitti, sıradaki kitap için kararsızım Büyülü Rüzgar'ın 20. sayısını yada Maxi Zagor 11'i okurum herhalde ;)

afu

Hafta sonu yky'nın "kafalarına bir kurşun" ve "haçlı seferi"ni okudum.
Frankofonların gerek konu çeşitliliği, gerekse çizim ve renklendirme kaliteleri, neden Fumettilerin ülkemizde hala tercihlerde ilk sırada olduğu konusunu düşünmeme neden oluyor???

Yavuz tamer

Zagor Km 85, Nathan Never Özel sayı  4 okuyorum.Diğerleri sırada( JULİA 4, Mister no  km 38)

Ahmet Oktay

Flashpoint : Abin Sur Green Lantern bitti, şimdi Flashpoint : Batman - Knight of Vengeance serisini okuyacağım.