Şu anda hangi çizgi romanları okuyorsunuz?

Başlatan hanac, 01 Kasım, 2009, 18:36:08

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

rumar80

Abin Sur iyidir ama Batman Abin Sur'dan da iyidir.

İnsanın keşke biraz daha bu dünyada maceralar görebilsek diyeceği kadar güzeldir.

Ahmet Oktay

Batman'i de bitirdim hakikaten iyiydi. Benim için büyük bir sürpriz vardı, benim için diyorum çünkü düzenli olarak Batman okumadığımdan önceki sayı/serilerde bahsettiğim sürpriz görüldü mü bilmiyorum. Eklemeler yapıp filmini çeksinler bunun :D ilginç bir hikayeydi.

Ahmet Oktay

Büyülü Rüzgar 20,24,25'i okudum. 33 ve 40. sayılarını da okuyup elimdeki Büyülü Rüzgar'ları bitireceğim.

dursar

Bu hafta çok mutlu oldugum hafta.ken PARKER şanghay şeytanı saguro julia teks  game of thrones okudum ve halen devam ediyorum.

DAMPYR

Julia 4'ü bitirdim gene nefes kesen flim tadında 3 macera vardı. özellikle 3.macera çok güzeldi eskiden kalma ordununda içinde olduğu aksiyon dolu intikam macerası süperdi.ilk iki macera gene cinayetlerle ilgiliydi... 8) 8) 8)

tommikser

Hasan abinin gazıyla şirinler okumaya başladım.İlk sayı güzeldi.Konular çocukça olsa da renkler ve çizimler çok güzel.

rumar80

Essential Captain America ve Saguaro arasında gidip geliyorum. Bie ondan bir ondan okuyorum.

DAMPYR

Kızılmaske 2 yi okudum Demirbaşında yayınladığı 1,2 maceranında olduğu bir kitaptı.kareler kesilmeden büyütülmeden ve orjinal sıra atlanmadan yayınlandığı için Büyülününkini daha başarılı buldum.Maceralar her ne kadar o dönemin zamanında imkanların elverdiği maceralar olsada hala zevkle kendini okutuyor.çizimlerinde güzel olması cabası 3.cü sayıyı okumak için sabırsızlanıyorum.... 8) :D :)

aa

Ben de Kızılmaske 2 yi bitirdim ve çok beğendim. Baskı kalitesi çok iyi, beni tekrar çocukluk günlerime götürüyor ve serinin tamamlanacağına olan inancımdan dolayı da ayrıca sevinçliyim.
Esse Gesse Hayranı...

darkwood

Nathan Never özel albüm 4 bitti, 2 ana hikaye ve alfa ajansının sevimli sekreterine ait 2 kısa özel hikaye oldukça iyiydi.
Alfa Ajansında çalışan ajanından, bilgisayarcısına, sekreterine kadar hemen hepsi oldukça yetenekli ve özel insanlar, sadece ajans patronun hikayelerini henüz göremedik.  :D
Şimdi Lilith 2 ye okuma sırası geldi, ondan sonrada Şirinler var sırada.  ;D
Darkwood Sakinleri..

tommikser

Şirinler gerçekten çok  iyi gidiyor.Ben pek beğendim.Bu arada Nathan da baskı hatası olmuş bilmem fark ettiniz mi? Sekreterin olduğu öykülerde ilki ikinci sayının arkasına,ikincisi de ilk sayının arkasına konulmuş.Sıralamada hata yapmış matbaa ;D ;D ;D

Zaten bu matbaacıları ne yapmak lazım bilemedi.İki yıldır matbaadan çıkmasını beklediğimiz çr lar var

Harun Ça

Weapon X'i okuyorum önce Orijin'i okumak istiyordum ama baskısı tükendiği için siparişimde iptal oldu artık daha sonra ulaşacam ona.

Ahmet Oktay

darkwood

a Game of Thrones 2.cildine başladım. İlk ciltte dağınık olan hikayeleri bakalım bir parça toparlayabileceklermi?
Darkwood Sakinleri..

tommikser

Büyülü Rüzgar 44. sayıyı okumaya başlayacağım.Oldukça güzel bir seri.Bu sayının çizeri de Milazzo.