Şu anda hangi çizgi romanları okuyorsunuz?

Başlatan hanac, 01 Kasım, 2009, 18:36:08

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

HacıGeraltEmmi

Mister No KM 32. cildin son fasikülünde başlayan (Yılan Dağı) macerayı okuyorum. Giriş kısmında fena güldürüyor Jerry :D İlerleyen sayfalarda sevimli pilotumuzun değişmez kişiliği başına olmadık sorunlar açacak gibi duruyor. Keyifle okuyorum, okumayanlara tavsiye ediyorum.

Not: Bu macerayı Diso çizmiş olsa idi tadından yenmezdi valla 8)

Jedmau

Thor & Loki Kan kardeşler
Detective Comics Volume 3

tommikser

B€n Batman okumayı istiyorum.N€ zaman olacak bu iş acaba?  :D

rumar80

Thor/Thorgal külliyatını dönüşümlü olarak okumaktayım.

V

Başka Yerden Hikayeler 1, 2 ve Zona X 1, 2..
"İstemem,eksik olsun.."

darkwood

Sandman 2.cilde başladım.
Nail Gaiman'ın hayal gücünü zorlayan, değişik hikayelerini okumak büyük bir zevk.
Darkwood Sakinleri..

Örümcek Adam

1999-2000 li yılardaki Alfa conan sayı 10 u bitirdim 11'e başladım 35.sayfadayım şuan.
Vendiyada intikam sayısı

http://img706.imageshack.us/img706/6711/tarama0001h.jpg

gamlıbaykuş

Bugün çizgiroman adına yoğun bir gün geçirdim. Keşke her gün bu kadar çok okuyabilsem :)

Okuduklarım: Büyülü Rüzgar 52

Y: Son Erkek

Tenten Kırık Kulak

Şirinler 1

Ve  hala devam ettiğim Avengers Sonsuz Savaş
Hayat ne kadar güzel, hoş,
Haydi durma sevgiline koş...

HacıGeraltEmmi

Dylan renk cümbüşü 5 i okuyorum. Kötü şans isimli maceranın çizimler nefis. Bu seride kötü hikaye veya çizime rastlamadım gerçi. Hepsi birbirinden güzel.

Sonrasında bir Teks cildine dalacağım, stokta okumadan sakladığım 2-3 tane cilt bekletiyordum. Her yeni yılda Oğlak'ın telif anlaşmaları geciktiği için(!) bu yılbaşında birkaç cilt çıkaracağına inandığımdan bir cilti rahatlıkla okunanlar kısmına alabilirim diye düşündüm. ;) :D 8)

Harun Ça

Yalnız Kurt ve Yavrusu 5 ve 6'yı bir çırpıda okudum. Bu manga için diyecek kelime bulamıyorum bakalım bizi daha ne suikastlar bekliyor.

Şimdi de Güngezgini'ne başladım. İlk bölümü okudum devamınında çok çok iyi olacağını düşünüyorum. Öykü güzel, çizimleri ve renkleri ayrı güzel.

s.b

En son okuduğum çizgi romanlar.

Dylan Dog Renk Çümbüşü-5
Seyfettin Efendi
İNANDIĞIN GİBİ YAŞAMAZSAN YAŞADIĞIN GİBİ İNANIRSIN

gamlıbaykuş

Red Kit' in en sevdiğim macerası olan Düşman Aileleri (Toplu Albümler 7) okuyorum. Yanlış hatırlamıyorsam küçükken okuduğum ilk Red Kit macerasıydı, hatta defalarca okumuştum. Kepçe kulakların ve Karga burunların çekişmeleri çok eğlenceli. Biraz gülmek istiyorsanız okuyun bence...
Hayat ne kadar güzel, hoş,
Haydi durma sevgiline koş...

haysat

Cumartesi,Pazar okuduklarım

Yalnız Kurt ve Yavrusu:6

Y Son Erkek (Devamını bekliyoruz)

Uzun zamandır okumayı istediğim fakat bir türlü fırsat bulamadığım Oğlak yayınlarının efsanevi MisterNO serininden 5 sayıyı okuyorum.

İlk 2 macera MisterNO'nun gençlik maceraları ve kendisi hakkında güzel bilgiler anlatıyor.3 maceraya devam edeceğim bakalım.
HİÇBİRİNİZ ANLAMAMIŞSINIZ
BENİ SİZİN YANINIZA HAPSETMEDİLER
SİZİ BENİM YANIMA HAPSETTİLER !

s.b

Tex Almanak 4. sayıyı okudum ve Tex okumanın keyfini bir kere daha yaşadım.
İNANDIĞIN GİBİ YAŞAMAZSAN YAŞADIĞIN GİBİ İNANIRSIN

Mister NO

Güngezgini bir solukta bitti.

Tekrar tekrar okunacak bir çizgi roman. Kitaplıkta kolay ulaşılacak bir köşeye koyacağım...