Şu anda hangi çizgi romanları okuyorsunuz?

Başlatan hanac, 01 Kasım, 2009, 18:36:08

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

rumar80

Green arrow new 52 okuyorum. Ilk cilt bitti iki cilt daha var. Kötü değil ama insanı "mutlaka okumalıydım." Havasına sökmüyor. Bakalım dördüncü cilt ile birlikte Jeff Lemire ne yapacak?

s.b

Marvel Team-Up 2. sayıyı büyük bir keyifle okudum. Herkese tavsiye ederim.
İNANDIĞIN GİBİ YAŞAMAZSAN YAŞADIĞIN GİBİ İNANIRSIN

ercoktay

Bana bu aralar hiç bir şey okuyamam hastalığı geldi. Aldığım bütün kitap ve çizgi romanlar bir köşede bekliyorlar. Hiç bir şey okuyamıyorum :(

Ahmet Oktay

Günaydın gazetesi eki Kara Şeytan "Diabolik" 14 sayıyı okuyup bitirdim.
Daredevil 2099'u okuyup bitirdim.
En Kahraman Rıdvan'ın da Banker isimli 3. sayısı bitti :)
Son olarak Lal Özel Seri Zagor 11-12-13-14 bitti, bugün 15'ten devam edeceğim.
Uzun zamandır hiçbir şey okumuyordum, o boşluğu kısmen telafi ediyorum.
Bir de Güngezgini hakkındaki yorumlardan itkilendim, alınacaklar listeme ekleyeyim :D

Nightrain

Bukowski: Bütün Atlar Kaybetmeye Koşar'ı okuyorum. Farklı hikayelerden oluşuyor. Çizimler enfes. Keşke Flaneur bunu kuşe kağıda, HC olarakta bassaydı. Tam arşivlik.
"Bu yıldızı çok mu istiyorsun Heatie? Al ye o zaman!"

darkwood

Son bir hafta içinde, Dylan Maxi 8, Son Erkek 3, Le storia "Hikayeler 3" ü bitirdim.
Şimdi Çizgi düşler'in Nathan Never aylık seri 12.sayının ilk hikayesi bitti. Sıra 2.hikayesine geldi.
Bu okuduğum kitapların hemen hemen tamamını beğendiğimi söyleyebilirim.

Darkwood Sakinleri..

HacıGeraltEmmi

Brendon 12, ilk macerayı bitirdim. Her macerasını keyif alarak okuyorum, çizimleri ayrı bir güzellikte, öyle ki her bir karesini sindire sindire izliyorum. Sunuş yazısında belirtildiği gibi okur kitlesini her geçen sayısı ile artıran kahramanımızın layık olduğu ilgiyi en kısa sürede yakalamasını diliyorum.

hanac

Marmara Çizgi'den çıkan Sonsuz Savaş'a başladım.

s.b

Klasik Hulk 1. cildi okumaya başladım. Akşama bitiririm herhalde.

Nightrain

AQUAMAN VOL. 3: THRONE OF ATLANTIS

Dünya ve Atlantis arasında savaş çıkıyor. Aquaman kardeşi Orm ile karşı karşıya kalıyor. Kahramanımız dünyayı mı yoksa krallığı Atlantis'imi savunacağı konusunda gelgitler yaşıyor. Araya Justice League'da giriyor ve beklenmedik olaylara gebe oluyor. Okuduğum en güzel Aquaman öyküsü. Yeni Justice League animasyon filminin konusuda olacak.
"Bu yıldızı çok mu istiyorsun Heatie? Al ye o zaman!"

tommikser

dean

Guardians of the Galaxy, Vol. 1: Cosmic Avengers
Red Hulk: Scorched Earth
Captain America, Vol. 3
ve
Bleach vol. 4'ü
geniş geniş, canım isteyince birer sayı okuyorum.

Hayal Kahvem

Şu anda  Haber artı1 de süper kahramanlarla ilgili bir program var.  ;)

Alıntı Yaphttp://www.haberartibir.com.tr/canli-yayin-s8.html

tommikser

Başka yerden hikayeler 3'ü okuyorum.Şerlok olan hikaye gene çok iyiydi.Ben bu seriyi gerçekten çok sevdim.Sanırım 4. sayısı çıkmıştı değil mi?Sevgili haysat (ne demekse) aylık yayın işini savsakladığından hangi sayının çıktığını unutuyor insan.Ali abi acil göreve davet ediyorum.

s.b

Klasik Hulk 1 ve 2. cildi okudum. Akşama ayrıntılı bilgi veririm.