Star Wars: Darth Vader - Çizgi Düşler

Başlatan dean, 04 Mayıs, 2018, 13:36:46

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

dean

Darth Vader, beyazperdede gözüktüğü ilk andan itibaren pop kültürün en popüler karakterlerinden biri oldu. Şimdi ise Vader'i tam da Yeni Bir Umut'un bittiği noktadan, İmparatorluk'un Asiler'le mücadelesini savaşın diğer cephesinden gösteren kendi macerasında takip edebilirsiniz. Bir Karanlık Lord yardımına ihtiyaç duyduğunda kime gider? Vader, asilere karşı son derece kişisel bir intikam arayışında, bir yandan da İmparator'un gizli planlarını araştırırken, silah yağmacısı Aphra ile karşılaşıyor. Aphra ve savaş droidlerini alarak bir ordu kurmak için Geonosis'e dönüyor. Fakat bazı çok güçlü kişiler onun aradığı gerçekleri öğrenmesini istemiyor. Hutt Jabba, Boba Fett ve daha nicesi de cabası!

Bu ciltte Kieron Gillen tarafından yazılıp Salvador Loracca tarafından çizilen Darth Vader #1-6 arası sayılar toplanmıştır.

Sayfa Sayısı: 160
  Etiket Fiyatı: 34 TL

Nightrain

İnternet sitelerinde bulamadım. Yarın bir gün düşerse veririm siparişi.
"Bu yıldızı çok mu istiyorsun Heatie? Al ye o zaman!"

Animvader

Phyron

Tam bugün Çizgi Düşler'den çıkmış epey bir kitap siparişi elime geçmişti. Uzun zamandır Star Wars bekliyordum çok güzel bir haber oldu.

seastar1000

Starwars gününde çıkararak müthiş hoşluk yapmışlar

darbove

Cildi okudum gayet akıcı ve keyifliydi. Okurken vader reisi özlemişim ya, onu fark ettim. :D
The Bird of Hermes is my name, eating my wings to make me tame.

köstebek

Pasajda İlker Bey'in mekânından alanlara poster filan da veriyorlarmış diye duydum. Ama sadece duyum, sorumluluk alamam doğrusu...

hennessy

Çizgi düşlerin çıkardığı 2015 ilk seriyi aldım kendilerini gönülden tebrik ediyorum. İnşallah 2017 seriyide basarlar. En çok hoşuma giden sözlerinde durmaları devamını bekliyoruz...
Murat : Hasan abi Avengers dağılmış duydun mu?
Hasan: Duydum duydum toplanın Tellioğulları

hanac

noir

köstebek

Bu Star Wars'ların ayda 3, 4 tane çıkacağı, bir anlamda haftalık periyoda oturacağı şeklinde yoğun dedikodular var. Bakalım ne olacak. Haftalıktan geçtim 15  günlük periyoda otursa yeter bence...  :)

Animvader

Alıntı yapılan: köstebek - 08 Mayıs, 2018, 16:21:37
Bu Star Wars'ların ayda 3, 4 tane çıkacağı, bir anlamda haftalık periyoda oturacağı şeklinde yoğun dedikodular var. Bakalım ne olacak. Haftalıktan geçtim 15  günlük periyoda otursa yeter bence...  :)

Satarsa çıkar, ki Star Wars gibi bir markanın çizgiromanının satmaması için yayınlandığının reklamının iyi yapılamaması dışında bir sebep aklıma gelmiyor.

pizagor

Alıntı yapılan: köstebek - 08 Mayıs, 2018, 16:21:37

O kadar Star Wars malzemesi var mı yahu ???
İlk Biriktirici... Vampir Dişçisi... Huysuz İhtiyar... KRONİK İTTAPAR!!!
Hayat sana sokak hayvanlarına davrandığın gibi davransın!

ferzan

Dün sıcağı sıcağına okudum...Sanırım Darth Vader okumaktan asla sıkılmayacağım...

2017 serisinin, bu seriye göre (2015) daha heyecanlı ve sürükleyici olduğunu düşünüyorum ama bu seri de pişman etmiyor, kendini okutuyor...Umarım 2015 serisi bittikten sonra Çizgi Düşler 2017 serisine de el atar...Ben duyurulan SW yayın çeşitliliğine bakınca böyle olacağını sanıyorum...

2017 'de başlayan ve halen devam eden Darth Vader güncel serisi için bakınız;

http://altinmadalyon.com/altin/index.php/topic,11890.0.html
Bağnaz okur, memnuniyetsiz beşer, işkilli büzük, sıfır tolerans iksmen, taş kalpli ahkam efendi...

https://ucuztefrika.blogspot.com

Nightrain

Alıntı yapılan: pizagor - 08 Mayıs, 2018, 20:12:20
O kadar Star Wars malzemesi var mı yahu ???

Star Wars'ın 7.cildi çıktı. Seri hala devam ediyor. Darth Vader'in ilk serisi 25 sayıydı, 4 ciltte toplandı. Yeni serisinin ise 2.cildi ön siparişe açıldı. Tabii başka tek ciltlik yan serilerde var. Ayrıca Doctor Aphra serisi de var. Şuan 2 cildi çıkmış. 3.cildi de ön siparişte. Seri devam ediyor.
"Bu yıldızı çok mu istiyorsun Heatie? Al ye o zaman!"