WandaVision (2021) - Phase 4/Dizi 1

Başlatan dean, 31 Ekim, 2018, 13:08:20

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

dean

Disney bilindiği üzere Disney Plus isminde bir streaming service kuruyor. 2019'un sonunda açılacak ve Netflix'e rakip olacak seviyede bir streaming service olacak. En azından Disney'in planı bu. Bu planı gerçekleştirmek için atılan ilk adım bilindiği üzere Fox'u ve Fox'un film ile dizilerini almaktı. Böylece hem kendi filmlerini hem de Fox filmlerini Netflix'ten çekip kendi streaming service'inde yayınlayabilecekti. İkinci adım ise yeni original film ve diziler üretmek. Disney'in elindeki en güçlü markalar ise hiç kuşkusuz Star Wars ve Marvel.

Disney Plus'da Marvel dizileri olacak. Üstelik bu diziler diğer Marvel dizilerinin aksine Marvel Studios çatısı altından Kevin Feige tarafından yapılacak. MCU'da bulunan ama kendi solo filmleri olmayan karakterlere odaklanacak. 6 ya da 8 bölümlü mini diziler olacak. Bütçeleri ise büyük sinema filmi bütçesi olacak.

Bu bağlamda çekileceğini öğrendiğimiz ilk dizi Scarlet Witch. Karakteri filmlerde olduğu gibi Elizabeth Olsen canlandıracak. Gelen bilgilere göre Vision'da dizide kendisine yer bulabilir. Hatta Marvel önümüzdeki dönemlerde Young Avengers ile ilgili bi'şeyler yapmak istese Wiccan ve Speed içinde bu dizi harika bir giriş noktası olabilir. Dizinin 2020'den önce gelme şansı yok. Büyük prodüksiyon olacağı için diğer Marvel dizilerinden daha ağır hareket edecektir.

dean

Dizi için ciddi adımlar atılmaya başlandı. Öncelikle dizi bünyesine Vision'ı da kattı. Captain Marvel'ın senaristlerinden olan ve Black Widow filmini de yazan Jac Schaeffer'in dizinin yazarı ve showrunner'ı olacağı açıklandı. Filmlerde karakterleri canlandıran Paul Bettany ve Elizabeth Olsen'ın rollerine geri döneceği kesin. Dizinin Tom King'in yazdığı The Vision çizgi romanlarından ciddi şekilde esinlenmesi bekleniyor. Henüz bir tarih açıklanmadı. Ama 2020 yılı halen en mantıklı tarih gibi duruyor.

noir

Acaba hangi dönemi anlatacaklar belli mi? Ben civil war ve infinity war arasını işlerler diye düşünüyorum.

Nomad

Orijin hikayesine girerlerse sıkıntıdan patlarız. Zorlama uzatırlar.
Maceralarına girseler elemanlar fazla güçlü. Haddinden fazla güçlü.
Koca bir bütçeyi yatırmak için yanlış karakter seçimi bence.
Muhakkak ergen soslu bir aşk da olacak arada. Disney bu.
İnşaallah yanılırım ama elimize efektten başka birşey geçeceğini sanmıyorum.

Nightrain

"Bu yıldızı çok mu istiyorsun Heatie? Al ye o zaman!"

Nightrain

Dizinin 1950'lerde geçeceği söyleniyor. Ne kadar doğru bilmiyorum. Wanda'nın filmlerde gerçekliği değiştirdiğine dair bir gücünün olduğunu görmedik. Belki dizisinde görürüz.

dean

Dizi 2021'in ilk baharında geliyor. Olaylar direktman Doctor Strange in the Multiverse of Madness filmini etkileyecek. Üstelik dizide Captain Marvel filminde çocukluğunu gördüğümüz Monica Rambeu'da yer alacak.

dean

Dizinin tüm bölümleri Matt Shakman tarafından yönetilecek. Thor filmlerinden tanıdığımız Kat Dennings ile Ant-Man and The Wasp'da izlediğimiz Randall Park rollerine geri dönüyor. Ayrıca Kathryn Hahn'da dizinin kadrosunda olacak.

dean

Nightrain

Wanda muhtemelen Vision'ın yaşadığı hatta 2 tane de çocuk yaptıkları bir gerçeklik yaratacak. Sonlara doğru hepsinin kafasında kurduğu şeyler olduğu ortaya çıkacak ve Doctor Strange 2'ye bağlanacak.

rumar80

Filmin kötüsünün nightmare olduğu düşünülür ise olay başka şekilde de gerçekleşebilir.

dean

Setten gelen bir fotoğraf MCU'ya bomba gibi düştü desek yeridir. MCU'ya resmen S.W.O.R.D. geliyor. Böylece MCU eskiden Fox'a ait olan markaları kullanmaya başlamış oluyor.

dean

Dizi ile ilgili ufak ama olumlu bir gelişme var. WandaVision ilk açıklandığı tarihin aksine 2021 yılında değil 2020 yılında yayınlanacak.

Nightrain

Doctor Strange 2'ye bağlanacağından dolayı bu diziyi büyük bir merakla bekliyorum. Öne çekilmesi çok çok iyi oldu. Bakalım Nightmare gözükecek mi... Keşke Mephisto'da gözükse.

dean