Spider-Man: No Way Home (2021) - Phase 4/4 - Toplamda 27.Film

Başlatan dean, 27 Eylül, 2019, 19:21:09

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

doktor1881

Nette bir sürü teori dönüyor an itibariyle millet çılğın atmakta
Bir yerde Jonah Jameson için Tobey evreninde vardi sadece bu evrende ne işi var o aslinda skrull  yazani bile gördüm.Birde sanirim en çok sevinenlerde animated serisi ile büyüyen bizim gibi dinozorlar yillardir çizgifilmdeki senaryolarin(çoklu evreni,belali altilisi falan) filme aktarilmasini bekledik durduk bir anda fragmanda görünce duygular nirvana yapti

eyoruk

Wanda dizisini izlerken yine böyle çılgın atıyordu millet ,sonra ne oldu ? En iyisi beklentiyi yüksek tutmamak lazım.Gelmesi düşünülen Spider Tobey olduğundan millet çıldırdı.İlk Spider ve doğal olarak en çok tutulan o.2.film zaten en iyi filmi.Ama bana göre en iyisi Tom Holland.Tabi böyle düşünmemde rezalet olan 3.film büyük etken.Ne zaman Tobey 'i Spider olarak hatırlasam aklıma o 3.filmdeki dans sahnesi geliyor  ;D

Nightrain

Sony, İnternete düşen bir kaç resim yüzünden, resmi paylaşan hesaplara telif atıyor. Resim sürpriz bozan cinsten. Hoş, bu işin sürprizi pek kalmadı. ;D
"Bu yıldızı çok mu istiyorsun Heatie? Al ye o zaman!"

dean

Alıntı yapılan: Nightrain - 25 Ağustos, 2021, 21:25:31
Sony, İnternete düşen bir kaç resim yüzünden, resmi paylaşan hesaplara telif atıyor. Resim sürpriz bozan cinsten. Hoş, bu işin sürprizi pek kalmadı. ;D

Telif yüzünden kaldırınca onaylamış oldular asıl  :)

Nightrain

En başından beri insanları çileden çıkartan bir stratejileri vardı ve sonunda ellerinde patladı. ;D

dean

Alıntı yapılan: Nightrain - 25 Ağustos, 2021, 21:49:39
En başından beri insanları çileden çıkartan bir stratejileri vardı ve sonunda ellerinde patladı. ;D

Geçen gün Far From Home'da Mr. Dell'i oynayan J.B. Smoove'un yorumunu gördün mü ? (Bu arada No Way Home'da da oynuyor) Muhabir tuzak soru soruyor. Tom Holland ile birlikte bu filmde sizi en çok heyecanlandıran Spider-Man hangisi Tobey Maguire mı Andrew Garfield mı diye soruyor. Smoove tabi ki Tobey Maguire deyip devam ediyor. Artık şu noktadan sonra sızıntıları engelleyemezler.

Nightrain

Alıntı yapılan: dean - 25 Ağustos, 2021, 21:54:22
  Geçen gün Far From Home'da Mr. Dell'i oynayan J.B. Smoove'un yorumunu gördün mü ? (Bu arada No Way Home'da da oynuyor) Muhabir tuzak soru soruyor. Tom Holland ile birlikte bu filmde sizi en çok heyecanlandıran Spider-Man hangisi Tobey Maguire mı Andrew Garfield mı diye soruyor. Smoove tabi ki Tobey Maguire deyip devam ediyor. Artık şu noktadan sonra sızıntıları engelleyemezler.

Zaten Molina bu filmde olduğunu söylediğinde bitmişti.  :)

Nightrain

Reaksiyon videolarında en çok coşulan yerler; Green Goblin'in bombası ve Doctor Ock. Raimi üstad nasıl villanlar yazdıysa, insanları seneler sonra bile coşturmayı başarmış. 8)

dean

Alıntı yapılan: Nightrain - 26 Ağustos, 2021, 12:24:12
Reaksiyon videolarında en çok coşulan yerler; Green Goblin'in bombası ve Doctor Ock. Raimi üstad nasıl villanlar yazdıysa, insanları seneler sonra bile coşturmayı başarmış. 8)

Spider-Man 2 aşırı iyi bir film. Benim için hala en iyi süper kahraman filmi mesela. O filmdeki hem çizgi romansı olma, hem de bir sinema filmi olma dengesinin bu kadar başarılı bir şekilde kurulmuş olması hala beni büyülüyor. Karakterler muazzam, sebep sonuç ilişkisi muzzam, aksiyon dönemi için çok çok iyi. Gerçek anlamda filmde olan her şey karakterleri geliştiriyor. Harikulade.

teks55

Spider-Man: No Way Home'dan yeni resmi görseller geldi.

Ayrıca Tom Holland, röportajda şunlar söyledi: ''Alfred Molina birlikte çalıştığım ve en sevdiğim insanlardan biri. Ayrıca filmdeki dövüş sahneleri "çok daha içgüdüsel" ve "çok daha fazla elle tutulur durumda... Hepimiz [No Way Home]'u bir üçlemenin sonu olarak görüyoruz. Bence bu karakterlere tekrar dalabilecek kadar şanslı olsaydık, çok farklı bir versiyon görürdünüz. Bu Eve Dönüş üçlemesi olmazdı. Biraz zaman verir ve farklı bir şey inşa etmeye çalışırdık ve filmin tonunu değiştirirdik.Bu olur mu olmaz mı, bilmiyorum. Ama kesinlikle (No Way Home) sona yaklaşıyormuşuz gibi davrandık ve öyle hissettirdi."

Bu anlamda Holland, bunu üçlemesinin bir "sonucu" olarak nitelendirerek bu veda hissi nedeniyle, Zendaya (MJ) ve Jacob Batalon'un (Ned) filmdeki son sahnelerinin çekimleri sırasında heyecanlı olduklarını da sözlerine ekledi.

''Bu filmleri beş yıldır yapıyoruz. Üçümüzün inanılmaz bir arkadaşlığı oldu. Her adımda birlikte olduk. Her filmi, her basın turunu beraber yaptık. Yani o sahnede (bilmiyorduk) bunun son kez olup olmayacağını. Yürek parçalayıcıydı ama aynı zamanda çok heyecan vericiydi çünkü hepimiz kariyerimizde bir sonraki bölüme doğru ilerliyoruz. O anı onlarla paylaşmak belki de sette geçirdiğim en güzel gündü. Hiç böyle ağladığımı bilmiyorum.''

Ayrıca Holland, Doc Ock'un eski versiyonunu hayata geçirmek için yeni teknolojiye nasıl adapte olduğunu görmenin ilginç olduğunu kaydetti.

''Teknolojinin nasıl ilerlediğini görmek gerçekten eğlenceliydi. (Molina) bu filmleri yaptığı (eski yıllarda) (teknolojik açıdan) (filmde kullanılan) silahlar bir kuklaydı, fakat şuan ise hepsi hayali ve bilgisayar yapımı. Onu yeniden yaşadığını görmek ama aynı zamanda yeniden öğrenmek de harikaydı''

teks55

Filmden yeni görüntüler ve yeni sızıntılar geldi:

*Daha önce Batman sızıntısı doğru çıkan  ViewerAnon'un haberine göre, filmde Zalim Altılıyı değil Zalim Beşliyi görecekmişiz. Bildikleri kadarıyla filmde sadece 5 kötü adam varmış. Rhino'nun filmde olmadığını söylüyorlar.
*Filmde ''büyük güçle birlikte büyük sorumluluk gelir'' lafını ima olmadan orjinal olarak duyabilirmişiz.
*Filmde 2 Örümcek Adam'ın da olacağı, sadece cameo ile kalınmayacağı, eski ve yaşlı Örümcek Adam'ın filmde birçok sahnesi olacağı belirtiliyor.
*Ayrıca filmin yönetmeni, Jon Watts: ''Örümcek Adam (Spider-Man) filmi Endgame gibi olacak'' açıklamasını yaptı.

Nightrain

Empire dergisi yeni sayısında, No Way Home'u kapağına taşıdı. 6.düşmanın Rhino değil de Mysterio olacağı söylentileri çıkmıştı daha önce. 2.kapaktaki cam fanus bu söylentileri güçlendiriyor.

dean

Dergiyi okudum. Şu an için 5 villan var gözüküyor. Ama içerikte 6. bir villan'a göz kırpılıyor. Mysterio ise hikaye anlamında spoiler vermemek için  saklarlar. Venom ise sürpriz için saklarlar. Ama her halükarda 6. villan'i muhtemelen film gelene kadar öğrenemeyeceğiz.

teks55

Geçtiğimiz günlerde Örümcek Adam No Way Home'dan sızdırıldığı iddia edilen 2 fotoğrafı Twitter'da paylaşan Kanadalı film eleştirmeni John Campea konu hakkında ilginç açıklamalarda bulundu.

Görüntüleri paylaştıktan kısa bir süre sonra, net bir şekilde photoshop olduğunu düşünerek paylaşımları sildi. Fakat internette çoktan yayılmıştı. Ardından yapımcılardan, fotoğrafların gerçek olduğunu onaylayan bir telefon aldığını söyledi.

Ardından şunları söyledi ''Bu bahsettiğim stüdyo temsilcisi benimle konuştu ve fotoğrafları bana kimin gönderdiğini açıklamamı istedi. Fakat ben söylemedim.''

-Sızdırılan 2 fotoğraf-

[spoiler]

[/spoiler]