Felix Koleksiyon...

Başlatan BAHADIR, 21 Eylül, 2020, 18:52:35

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

memospinoz

Alıntı yapılan: BAHADIR - 03 Ocak, 2021, 15:16:24

Omnibus ciltte kullanmadığımız, IRREDEEMABLE yazısının her harfinin bir varyant kapağa uyarlandığı bu seti kartpostal ebatında akordyion kart biçiminde, açıldığında IRREDEEMABLE yazacak şekilde vermeyi vermeyi planlıyoruz...

İlk harf görseli gerek renk paleti gerekse çizim olarak çok hoşumuza gitti...

Paylaşalım istedik...:)

Bu hediyemizi duyururken ön siparişe özel indirim fırsatını hatırlatalım dedik...

https://www.felixkoleksiyon.com/

Resim gözükmüyordu.

Nightrain

Ben de aldım. Okumak için sabırsızlanıyorum. 8)
"Bu yıldızı çok mu istiyorsun Heatie? Al ye o zaman!"

rumar80

Siparişimi verdim. Bekliyorum.

doktor1881

Anladığım kadarıyla şu ana kadar 9-10 tanesi forumda gitmiş (Yazmayanları saymıyorum) Diğer mecralarda da (forum,internet vs)muhakkak satışınız vardır değil mi

hellion

Ben de siparişi verdim. Şu işsiz dönemimde düşünmedim bile. Normalde omnibüs, deluxe edition, hardcover falan sevmem ama böyle idealist ve cesur girişimleri de desteklemek gerekiyor diye düşünüyorum. Umarım bekledikleri satışı yaparlar ve istedikleri diğer yayınları da basarlar (daha uygun fiyatlarla olur umarım  :) ) Yolları açık olsun.

İdrava

Umarım herşey Bahadır'ın istediği gibi gidiyordur. Şu an kaç adet satıldığını kendim kazanacakmışım gibi merak ediyorum :) Ve Emin olun Bahadır kadar üzülür veya sevinirim... Buradaki herkesinde böyle düşündüğüne eminim.

hennessy

Siparişi verdim merakla bekliyorum.
Murat : Hasan abi Avengers dağılmış duydun mu?
Hasan: Duydum duydum toplanın Tellioğulları

Nightrain

Alıntı yapılan: doktor1881 - 04 Ocak, 2021, 16:06:53
Anladığım kadarıyla şu ana kadar 9-10 tanesi forumda gitmiş (Yazmayanları saymıyorum) Diğer mecralarda da (forum,internet vs)muhakkak satışınız vardır değil mi

Bildiğim kadarıyla varyantlar tükendi.
"Bu yıldızı çok mu istiyorsun Heatie? Al ye o zaman!"

doktor1881

Alıntı yapılan: Nightrain - 05 Ocak, 2021, 09:59:10
Bildiğim kadarıyla varyantlar tükendi.
sitede 2. varyant var gibi gözüküyor Yakında bunlar varyantlar karaborsaya düşer

karayel2018

tükendiğinde çok daha fahiş fiyatlarla satılacağını bildiğim için dün siparişi verdim. ne zaman gelir acaba ?

frodo

Alıntı yapılan: karayel2018 - 05 Ocak, 2021, 17:23:42
tükendiğinde çok daha fahiş fiyatlarla satılacağını bildiğim için dün siparişi verdim. ne zaman gelir acaba ?
25 Ocaktan sonra yollanacak ibaresi vardı sitede.
"Yaşayan pek çok kişi ölümü hak eder. Ölülerden bazıları da yaşamı. Yaşamı onlara verebilir misin? Ölüm hakkında karar vermekte aceleci olma. En bilgeler bile her sonucu bilemez"

nicholaihel

Bi' taraftan iştahlanıyorum. Bi taraftan basılmasa haberim olmadığı bir çizgi romandı, ciddi de fiyatı var, deyip kendimi tutuyorum. Alan arkadaşlara hayırlı olsun. Bakalım tükenene kadar kararırım değişecek mi :)

Sinan Başak

Ben de verdim şimdi siparişi, dört gözle bekliyorum.

gizmoo

Merhaba,
Bende sipariş verdim sonunda :)
Hangi numarayı istediğimizi nerede belirttiğimizi bulamadım.
Yardımcı olabilir misiniz?

memospinoz

Alıntı yapılan: gizmoo - 07 Ocak, 2021, 19:25:19
Merhaba,
Bende sipariş verdim sonunda :)
Hangi numarayı istediğimizi nerede belirttiğimizi bulamadım.
Yardımcı olabilir misiniz?

Sipariş tamamlandıysa olmaz artık ama buradan mesaj atabilirsiniz Bahadır dostumuza. 5 adet istediğiniz sayıyı yazarsınız ayırtılmadıysa birini alırsınız.

Sorunuzun yanıtına gelirsek sepete ekleye tıkladıktan sonra açılan sayfada bir not ekle yazan bölüme tıkladığınızda yazı yazabileceğiniz bir bölüm açılıyor, oraya yazabiliyorsunuz notunuzu.