Julia - Mylos Kitap

Başlatan Nemo, 28 Nisan, 2021, 12:39:02

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

hanac

Ankette sonuç belli oldu gibi  :)

Çizgiroman karakterlerinin ünlü bir kişiye benzemesi durumu hk.
Rahatsız oluyorum, onaylamıyorum, kınım kınım kınıyorum     3 (9.7%)
Hiç rahatsız olmuyorum, onaylıyorum, destekliyorum            28 (90.3%)

Toplam Oy Verenler: 31

DAMPYR

Alıntı yapılan: hanac - 16 Aralık, 2021, 16:27:10
Ankette sonuç belli oldu gibi  :)

Çizgiroman karakterlerinin ünlü bir kişiye benzemesi durumu hk.
Rahatsız oluyorum, onaylamıyorum, kınım kınım kınıyorum     3 (9.7%)
Hiç rahatsız olmuyorum, onaylıyorum, destekliyorum            28 (90.3%)

Toplam Oy Verenler: 31
Vayyy Julianın iyi seveni varmış desene anketin böyle çıkmasına sevindim...

Saki

Her şey bana karşı gerçekten, MM Rüyalar diyarı ve Mister Cinks intikamında rahip Spencer tam eski oyuncu Spencer Tracy  ;)

Gabby

Spencer Tracy oyunculuk ya da "rol kesme" kabiliyeti anlamında sinema dünyasının en yetenekli aktörlerinden biridir bana göre. İhtiyar Adam ve Deniz filmindeki performansı, her yönüyle tam bir "tek adam gösterisi" dir... Spencer amcaya bu saygı girizgahından sonra on parmağında on marifet "imkansızlıklar dedektifi" Martin amcanın tezgahından geçen diğer kalburüstü ünlülere bi' göz atalım. Bu arada görsellerin bu kolajlı hallerinin kıymetini bilin; benim tavan arası sandıktan, başka yerde yok... :) İsimleri yazmadım, bunu çıkaramadım diyen olursa ayrıca belirtirim. 

Saki

Bunlar ve yukardakiler kabul.

DAMPYR

Saki Bu Örnekte İsim Vererek Ünlüleri Çizmişler Bide İsim Vermeden Çizdikleri Var.Bu arada yeni sayı İnsallah Gene Öbür Aya kaymazda Zamlıda olsa Bi engelle karşılaşmadan Ay sonuna Doğru çıkar...

Rossi

Malesef zamlı olarak Ocakta çıkacak sevgili Dampyr.

Zeljko

Dilim varmasa da malesef artik çizgromanları da "kisma" dönemine girdik.
Şu Gotham'ın önü bir uzun alan
Bir tek seni sevdim Christopher Nolan

DAMPYR

Alıntı yapılan: Rossi - 20 Aralık, 2021, 10:56:01
Malesef zamlı olarak Ocakta çıkacak sevgili Dampyr.
Bence artık çıkarmasınlar sultanımız türk parası üzerinde tepinmeye devam ettikçe artan dövize ne biz nede siz yetişebilirsiniz. Okurlarda eleme yoluna gideceğinden julianın eskisi kadar satacağından pek emin değilim. Çünkü çıkan her sayı bi önceki sayıdan daha zamlı olacak.Ülkenin içine sıçtılar... 

Rossi

Mümkün olduğunca çıkacak. Avro 30 lari geçerse o zaman yayın falan kalmaz zaten.
Ne diyeyim sözün bittiği yerdeyiz.
Ülke perişan durumda.

DAMPYR

Alıntı yapılan: Rossi - 20 Aralık, 2021, 13:24:56
Mümkün olduğunca çıkacak. Avro 30 lari geçerse o zaman yayın falan kalmaz zaten.
Ne diyeyim sözün bittiği yerdeyiz.
Ülke perişan durumda.
En çok sevdiğim yayınlardan biri julia onu bile bize mahrum edenler yakında biyerde bu döviz olayı ayaklarına dolanacak faizle birlikte kendileride aşağı inecek inşallah...

altay1944

Dün ardı ardına yeni sayıları okudum.Eder benim için o kadar önemli değil yeter ki julia bu kalitede baskıya devam etsin.Satıp satmama konusunda elimde veriler olmadığı için konuşmayı yersiz buluyorum.Fumettiler çıktığı sürece her çıkan fumettiden almaya devam edeceğim.Batuhan bey bu arada mylos için nick raider biçilmiş kaftan bir düşünsünler derim.
Yarabbi bildir de
ben beni bileyim. Beni bilen ben ile kendime geleyim. Benim bensizliğim
ile ben seni bileyim. Seni bilmeyen beni ben neyleyeyim...

Hz. Mevlânâ

gargaris

Balonlama acemiliğini saymazsak (yazılar balon içine orantılı dağıtılamıyor), baskı ve kağıt kalitesi olarak ülkemizde yayınlanmış en iyi fumetti bana göre...

DAMPYR

Alıntı yapılan: gargaris - 20 Aralık, 2021, 15:20:05
Balonlama acemiliğini saymazsak (yazılar balon içine orantılı dağıtılamıyor), baskı ve kağıt kalitesi olarak ülkemizde yayınlanmış en iyi fumetti bana göre...
Çok doğru bi tespit zammınızı koyup her ay istikrarlı yayınlarsanız okurlardan pek fire vermesiniz ama arayı çok açarsanız dediğim gibi arada dökülenler olacaktır...

Rossi

Alıntı yapılan: altay1944 - 20 Aralık, 2021, 14:47:26
Dün ardı ardına yeni sayıları okudum.Eder benim için o kadar önemli değil yeter ki julia bu kalitede baskıya devam etsin.Satıp satmama konusunda elimde veriler olmadığı için konuşmayı yersiz buluyorum.Fumettiler çıktığı sürece her çıkan fumettiden almaya devam edeceğim.Batuhan bey bu arada mylos için nick raider biçilmiş kaftan bir düşünsünler derim.

Bu olağanüstü devalüsyan olmasaydı 2022 de bir çizgi roman daha düşünülüyordu. Ama bu şartlarda Julia ya devam etmek öncelikli oldu malesef.

Balon içi yazılar konusunu da iletirim Özlem hanima.