Julia - Mylos Kitap

Başlatan Nemo, 28 Nisan, 2021, 12:39:02

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

tunaorhun

DAMPYR

Evet Fiyatı 40 TL ama %40 indirimle 24,00 TL geliyor kargoyla birlikte makul bir fiyata alınabilir Her ay çıksında önemli değil napalım alacağız artık bu arada çizgi düşlerden çıkan eski Julialar deli zam yemiş alınacak gibi değil iyikide satmaktan vazgeçmişim
Ön sipariş: 17.1.2022 diye yazılmış pazartesi piyasaya çıkar herhalde. bu sayıda eski dost Leo yeniden ortaya çıkıyor onun olduğu sayılar güzel oluyor

Kahramanımız Julia, bu sayıda kendisini sıradışı bir olayın içinde buluyor. Birkaç hırsız, bir tüpbebek kliniğini basıp dondurularak saklanan embriyoları çalar. Hırsızlık sırasında bir doktor da öldürülür. Hırsızlar embriyoların sahibi olan zengin ailelerden fidye istemektedirler. Teğmen Webb, Çavuş Ben ve Julia olayı araştırmaya başlarlar. Yoğun araştırmalara rağmen olay aydınlatılamaz. Dosya kapatılmak üzereyken Julia, yakın arkadaşı özel dedektif Leo'dan yardım ister. Leo ve Julia'nın çabaları soygunun ardındaki şaşırtıcı gerçeği ortaya çıkaracaktır.

Batuhan Cantürk (221B Dergi Yazarı)

DAMPYR

Mylosun çıkarttığı polisiye dergi 221B Dergi 35. Sayının kapağındada Juliaya yer ayrılmış demekki Juliayaya önem veriyorlar bu güzel Sayın yetkililer Lütfen atlamadan her ay Juliyayı çıkarın

Rossi

Kagit ve baskı maliyetleri yüzde 80 artınca zam kaçınılmaz oldu. Mecburen zam yapıldı. Umarim yeni zamlar gelmez.

Mösyö Lejant

Yeni sayının çıkması sevindirici, tanıtım yazısı da gayet detaylı olmuş. Nostalji etkisi yaptı bende bu tanıtım metinleri, vaktiyle Resimli Roman forumunda da fırsat buldukça çizgi roman yorumları okumaya çalışırdım. Arada bir aklıma gelir ve özlem duyarım orada yaptığım okumalara.

Çizgi roman dergi kapağında yer alınca belki daha fazla okur bu seriden haberdar olmuş olur.
Saygılar.

Rossi

Teşekkürler,  umarım öyle olur.

KenParker

Alıntı yapılan: DAMPYR - 13 Ocak, 2022, 11:15:31
Mylosun çıkarttığı polisiye dergi 221B Dergi 35. Sayının kapağındada Juliaya yer ayrılmış demekki Juliayaya önem veriyorlar bu güzel Sayın yetkililer Lütfen atlamadan her ay Juliyayı çıkarın

Bu ayki dergi kaçmaz.
Derginin internet sitesinde Julia hakkında sağlam bir yazı varmış:
https://221bdergi.com/psikoloji-sinema-ve-polisiye-edebiyat-julia-dr-batuhan-canturk/

Zeljko

"Kendi kanim" hikayesinden ilk dönem julialardaki tadi aldiğımı söyleyebilirim.Mezunlar toplantisinda ahlak üzerine konuşmaları olsun,eşcinsel çiftlerin yaşadığı sorunlar olsun,julianin psikolojik çıkarimlari olsun hepsi kivaminda işlenmiş.Sonunu da güzel bağlayınca ben oldukça keyif aldim.Yalniz "çeviri" halen tatmin edici değil,eğreti duruyor bazi kisimlar.Bu arada Myrna'nın dönmesine de az kaldi   ;)
Şu Gotham'ın önü bir uzun alan
Bir tek seni sevdim Christopher Nolan

DAMPYR

Alıntı yapılan: Zeljko - 29 Ocak, 2022, 22:22:53
"Kendi kanim" hikayesinden ilk dönem julialardaki tadi aldiğımı söyleyebilirim.Mezunlar toplantisinda ahlak üzerine konuşmaları olsun,eşcinsel çiftlerin yaşadığı sorunlar olsun,julianin psikolojik çıkarimlari olsun hepsi kivaminda işlenmiş.Sonunu da güzel bağlayınca ben oldukça keyif aldim.Yalniz "çeviri" halen tatmin edici değil,eğreti duruyor bazi kisimlar.Bu arada Myrna'nın dönmesine de az kaldi   ;)
sana katılıyorum Julia son sayılarda değişik konularıyla kendini okutturmayı başarıyor bundan sonraki sayılar dahada güzel aksiyon olunca dahada güzelleşiyor umarım hız kesmeden her ay bizlerle kavuşmaya devam eder

DAMPYR

Bu ay çıkacak olan Julia 80 i bir tanıtayım istedim son sayılarda Julia aksiyon sahneleriyle daha da güzelleşti, çizimler hiç bozulmadı umarım bekletmeden bu sayıda çabuk çıkar :

Konu: Giancarlo Berardi
Senaryo: Giancarlo Berardi ve Lorenzo Calza
Çizimler: Ernesto Garcia Seijas
Kapak: Marco Soldi

Konusu: Julia, bir kriminoloji kongresi için Paris'e gider ancak seyahatinin asıl nedeni - en önemlisi - yıllardır dünyayı yüksek bir manken olarak gezen kız kardeşi Norma'yı görmektir. Julia onunla birlikte, zamanla solan çocukluk yakınlığını yeniden kazanmak istemektedir. Ancak suçun gölgesi Julia'yı Eski Kıta'ya kadar takip eder. Bir geçit töreni sırasında, genç Amanda vahşi bir katilin eliyle diri diri yakılır. Ancak ölümü yalnızca tesadüftür, çünkü gerçek hedef Fanny dir, Fanny telefon görüşmeleriyle tehdit edilmektedir. Tehdit Eden Kimdir? Tehdit Eden geçmişten gelen bir intikam arzusuyla yanmaktadır.

Rossi

Yeni sayı Pzt baskıya girecek. Mart ortası gibi çıkar sanıyorum.  Kagit sorunu nedeniyle gecikme oldu. Kagit bulmak giderek zorlaşıyor. Matbaalar da peşin para ile çalışmaya başladı.

Özellikle çizimleri cok güzel bu maceranın.
Senaryo da oldukça ilginç.

bluearrow

Arkadaşlar julia dan bir haber var mı

Zeljko

Alıntı yapılan: Rossi - 02 Mart, 2022, 15:51:24
Yeni sayı Pzt baskıya girecek. Mart ortası gibi çıkar sanıyorum.  Kagit sorunu nedeniyle gecikme oldu. Kagit bulmak giderek zorlaşıyor. Matbaalar da peşin para ile çalışmaya başladı.

Özellikle çizimleri cok güzel bu maceranın.
Senaryo da oldukça ilginç.

Yeni bir gelişme var mı?Umuyorum ki bu ay yeni sayiyi görebiliriz

Zeljko

Polisiye çizgi roman serisi "Julia", Türkçedeki yolculuğuna kaldığı yerden @MylosKitap etiketiyle devam ediyor 💥

"Julia" 80. sayısıyla, 26 Mayıs Perşembe günü raflardaki yerini alacak 🕵️‍♀️

Twitter'da paylaşılmış

DAMPYR

Julia mylosta şiparişe açılmış umarım bu sefer aksamadan her ay devam eder