2022 Ocak - Çizgi Roman Listesi

Başlatan memospinoz, 01 Ocak, 2022, 17:54:45

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Mösyö Lejant

Alıntı yapılan: someoneofgod - 21 Ocak, 2022, 17:18:29
afu abinin ocak listesini gördüm bi yerde ben sanki... bizim forumda yok ama.

Ben de denk geldim. Hem de ne liste olmuş, önceki aylara göre çok daha detaylı... Maalesef artık burada yok. Listeye eklenen yeni detayların yanı sıra burada 20 çizgi roman görünürken orada 21 görünüyor. Sanırım bir önceki mesajımda değindiğim konuyla alakalı:

Alıntı yapılan: Mösyö Lejant - 27 Ocak, 2022, 12:57:28
Kane çizgi romanı listeye eklenmemiş.

Saint2

Biri açık açık neden Afu'nun burada listeyi yayınlamadığını anlatabilir mi ?
Başka yerde varken...  ??? ??? ??? ???

memospinoz

Yeni çıkan 6 yayın daha var. Hepsi eklenecek merak etmeyin.
Baştaki yazıların altına da link vereceğim ki isteyen tıklayıp ilgili çizgi romanın başlığına gidebilsin.
Başka önerileriniz varsa yazabilirsiniz.

Zeljko

Alıntı yapılan: TKnKT - 28 Ocak, 2022, 16:59:39
    Hazır öneri alınıyorken bahsi geçen değişikliğin aşağıda belirttiğim şekilde bir adaptasyonunu önerebilirim. Kitabın görseline tıklayıp, forum içerisindeki konu başlığına gitmek daha cazip göründü bana.

Kendine İyi Bak             Julia 79
KARAKARGA                    MYLOS
120₺, 136 s.                    40₺, 132 s.

Bu fikir güzelmiş,duy sesimizi yüce admin bundan isterük
Şu Gotham'ın önü bir uzun alan
Bir tek seni sevdim Christopher Nolan

memospinoz

Keşke yapılabilse ama forum bunun için uygun platform değil maalesef. Normal internet sitesi olsa yapabilirdik biraz uğraşıp. Bu şekilde forumda liste görünümünü sağlayamayız. Zaten çözünürlük biraz büyüse bile sayfaya sığmıyor liste.

Bu arada son eklenen çizgi roman sayısı 12 oldu. Bitirince liste yenilenecek. Tabii bu arada gerçek hayat sorumlulukları da devam ediyor, en kısa zamanda güncellemeye çalışırım.

memospinoz

Dostum böyle yazılar kayıyor, arka plan olmuyor,  arka planı renkli klasik liste şablonumuz bozuluyor, 5 adet yan yana olmuyor, mobile zaten hiç uymuyor, pc için de pek uygun olmuyor.
Eski usulden devam.  :D

pizagor

Sayın justanordinarygeek, yılların bende oluşturduğu bir gelenek, bir takip sistematiği var; o da bu görsellere bakarak ayın albümlerini topluca görmek ve aralarından belirlediklerimle satınalma listelerimi oluşturmak. Görselleri revize etme işini fazla ertelemeyin, çok rica edeceğim...
İlk Biriktirici... Vampir Dişçisi... Huysuz İhtiyar... KRONİK İTTAPAR!!!
Hayat sana sokak hayvanlarına davrandığın gibi davransın!

memospinoz

Alıntı yapılan: pizagor - 07 Şubat, 2022, 23:54:03
Sayın justanordinarygeek, yılların bende oluşturduğu bir gelenek, bir takip sistematiği var; o da bu görsellere bakarak ayın albümlerini topluca görmek ve aralarından belirlediklerimle satınalma listelerimi oluşturmak. Görselleri revize etme işini fazla ertelemeyin, çok rica edeceğim...

Güncel listeye ulaşabilirsiniz ilk sayfadan.

pizagor

Alıntı yapılan: justanordinarygeek - 08 Şubat, 2022, 16:58:36
Güncel listeye ulaşabilirsiniz ilk sayfadan.

Yeni görsel için teşekkür ediyorum.

DAMPYR

Bu Çapa dergisi hakkında bilgisi olan var mı? İçeriğinde neler var çizgi romanlar mı yoksa çizgiroman makaleleri mi?
Bu Arada liste görseli çok güzel olmuş endişelenmiştik ama Arkadaşımızın hakkıyla bu işi başardığını görüyoruz

pizagor

Bağımsız kısa hikayelerden oluşan bir fanzin Çapa. Bu sayıyla birlikte renkli kapak geldi, öncesinde her tarafıyla siyah beyazdı.

DAMPYR

ilk sayfadaki yapılan görsel tablo kaybolmuş benmi göremiyorum acaba?

hanac

Alıntı yapılan: DAMPYR - 12 Şubat, 2022, 18:21:36
ilk sayfadaki yapılan görsel tablo kaybolmuş benmi göremiyorum acaba?

Ben flickra taşırken kaybettim  ;D

Pazartesi Jaog veya Joag yükleyecek tekrar.

Mösyö Lejant

Alıntı yapılan: Saint2 - 27 Ocak, 2022, 17:36:21
Biri açık açık neden Afu'nun burada listeyi yayınlamadığını anlatabilir mi ?
Başka yerde varken...  ??? ??? ??? ???

Sorunuz yanıtlanmamış sanırım, ben de merak ediyorum halbuki. Yıllarca emek verdiğim bir forum aktivitesi daha Ocak ayının ilk günü bile bitmemişken başkası tarafından açılsa devam etme isteğim azalabilirdi. Belki de benzer bir durum olmuştur. Afu üstad artık devam etmek istememiş olsa başka bir yerde neden devam etsin...

Alıntı yapılan: TKnKT - 28 Ocak, 2022, 16:59:39
Kitabın görseline tıklayıp, forum içerisindeki konu başlığına gitmek daha cazip göründü bana.

Çok güzel bir öneri, umarım uygulanır. Anladığım kadarıyla kapak görselleri ayda bir iki defa güncelleniyor, bence daha fazla olmalı. Sizin önerinizle her yeni kapak aynı gün eklenebileceği için güncelleme konusunda da avantaj elde edilmiş olur. Hızlı bir biçimde ilgili başlığa ulaşabilmek de bir diğer avantaj. Bu güzel öneriniz için teşekkürler.

hanac

Memospinoz listeleme işini bıraktığı için çizgi roman listeleri artık forumumuzda yayınlanmayacak.

Güzel bir gelenekti ama ne yazık ki sonu geldi.

Yıllarca bu işi yapan Afu abi'ye ve kısa da olsa yapan Memospinoz'a çok teşekkürler.