2022 Şubat - Çizgi Roman Listesi

Başlatan memospinoz, 03 Şubat, 2022, 23:04:47

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

DAMPYR

Alıntı yapılan: hanac - 26 Şubat, 2022, 13:45:53
Bu kitap geçen sene çıktığı için güncel listeye eklenmemiştir.

Bu Kitap Dianar Sitesinde Yeni Çıkanlar Bölümünde Onun için Koymuştum ???

Mösyö Lejant

Bay Dampyr'ye yeni yayınları duyurması hususunda bugüne kadarki emekleri için teşekkür ederim. Foruma kaç gündür girsem bu başlıkta yeni bir mesaj oluyordu, başlığın aktifliğinde katkısı çok çok büyük. Neden bıraktı bilmiyorum ama yeni yayınların ayrı ayrı belirtilmesine alışmıştım ve bu formatı beğenmiştim...

Kendisi bırakmadı ise bu değişiklik niye oldu yine anlayamadım. Daha evvel Afu üstadın listelerinde olduğu gibi gayet güzel işleyen listeler ikinci defa yine bir değişime uğradı sürpriz şekilde. Yeni listeye bakıyorum, çıkmış olan kitaplardan eksikler var, çıkmamış olan kitap ise listede. Arada bir güncellenmesindense bu yeni formatta ayrı ayrı mesajlar ile sürekli güncel oluyordu başlık. Gönül isterdi ki Bay Dampyr devam etsin...

DAMPYR

Alıntı yapılan: Mösyö Lejant - 26 Şubat, 2022, 14:50:41
Bay Dampyr'ye yeni yayınları duyurması hususunda bugüne kadarki emekleri için teşekkür ederim. Foruma kaç gündür girsem bu başlıkta yeni bir mesaj oluyordu, başlığın aktifliğinde katkısı çok çok büyük. Neden bıraktı bilmiyorum ama yeni yayınların ayrı ayrı belirtilmesine alışmıştım ve bu formatı beğenmiştim...

Kendisi bırakmadı ise bu değişiklik niye oldu yine anlayamadım. Daha evvel Afu üstadın listelerinde olduğu gibi gayet güzel işleyen listeler ikinci defa yine bir değişime uğradı sürpriz şekilde. Yeni listeye bakıyorum, çıkmış olan kitaplardan eksikler var, çıkmamış olan kitap ise listede. Arada bir güncellenmesindense bu yeni formatta ayrı ayrı mesajlar ile sürekli güncel oluyordu başlık. Gönül isterdi ki Bay Dampyr devam etsin...
Ben Bırakmadım ,Bazı arkadaşlar Benim Yaptığım Açıklamalı Listeyi Beğenmemişler Hasandan Yeniden Eski Formata Dönülmesini rica etmişler O yüzden Bu işi Gene listeyi yapan İlk Arkadaşa ve Hasana Devrettim onlara kolay gelsin diyorum

Mösyö Lejant

Anlıyorum, üzüldüm. Yanıt için teşekkür ederim.

İlk değişiklikte de üyelerden böyle bir talep gelseydi belki Afu üstad devam ederdi şimdilerde... Beki de talep gelmiştir ama bir değişiklik olmamıştır, bilemiyorum elbette. Benimki sadece tahmin...

hanac

Yahya istersen sende devam edebilirsin.

İkisi bir arada da olur.

DAMPYR

Alıntı yapılan: hanac - 26 Şubat, 2022, 15:12:55

İkisi bir arada da olur.
Yok Hasan Keyfim kaçtı :-[ Meyve veren Ağaç Taşlanır derlerdi demekki Doğruymuş Size Kolay Gelsin.Liste şekli Daha İyi, Kitap açıklamaları İnternette Zaten Var. Yanlız Kitabı çıkmadan Listeye Koymayın.orda Mösyö Lejant Haklı...

pizagor

İlk Biriktirici... Vampir Dişçisi... Huysuz İhtiyar... KRONİK İTTAPAR!!!
Hayat sana sokak hayvanlarına davrandığın gibi davransın!

hanac

gevheri

Conan the Barbarian sayı 11 24 sayfa 24 lira. Üzücü gerçekten.

DAMPYR

Alıntı yapılan: gevheri - 26 Şubat, 2022, 17:46:03
Conan the Barbarian sayı 11 24 sayfa 24 lira. Üzücü gerçekten.
o fiyat piyasa çıkış fiyatı yani indirimsiz fiyatı indirimle daha ucuza alırsın...

DAMPYR

Alıntı yapılan: hanac - 26 Şubat, 2022, 15:12:55

İkisi bir arada da olur.
ikisini bir arada görmek istiyen varmı ki  ???

DAMPYR

Alıntı yapılan: hanac - 17 Şubat, 2022, 22:05:43
Memospinoz listeleme işini bıraktığı için çizgi roman listeleri artık forumumuzda yayınlanmayacak.

Güzel bir gelenekti ama ne yazık ki sonu geldi.

Yıllarca bu işi yapan Afu abi'ye ve kısa da olsa yapan Memospinoz'a çok teşekkürler.
yada buraya Dampyr de Teşekkürler diyede ekle istersen ogün çabuk unutuldu çünkü....

DAMPYR

Ben Kaçıyorum Forumda Yazmak Güzeldi Herşey için Teşekkürler Rahatça Başlık Açamadığım Forumda işim Olmaz Geriye dönmüştüm  ama Forumda bişeyin değişmediğini görüyorum onun için Sağlıcakla Kalın Hoşçakalın

gevheri

Alıntı yapılan: DAMPYR - 26 Şubat, 2022, 18:15:34
Ben Kaçıyorum Forumda Yazmak Güzeldi Herşey için Teşekkürler Rahatça Başlık Açamadığım Forumda işim Olmaz Geriye dönmüştüm  ama Forumda bişeyin değişmediğini görüyorum onun için Sağlıcakla Kalın Hoşçakalın
Forumdan ayrılırsanız ben şahsen üzülürüm. Eminim benim gibi hisseden başkaları da olacaktır. Elbette karar sizin ve forumdan hoşnut değilseniz ayrılmanız normal ama zaten iyiden iyiye sessizleşen forum siz olmayınca daha bir tatsız tutsuz olacak.

TKnKT

Memospinoz'a önermiştim. Hizalama ve farklı cihazlarda görünüm farklılıklarına değinmişti, haklı olarak. Çok da uzak olmayan bir çözüm önerisi ile aslında her zaman olduğu gibi yazıları görsel içine yazınca hizalama problem çözüldü gibi. Kitap görsellerinin dikey boyutlarını hizaladım, yatay düzlemde takibi kolay ancak kitap görselinde bozulma olmadan yatay boyutları eşitleyemedim. Bu durum da dikey takipte bir düzensizlik yaratıyor ancak ilk aşamada kabul edilebilir sanırım. Yatay boyutlandırmayı da çözersem ve hoşunuza giderse Mart için daha düzenli bir görünümde sunmaya çalışırım. Hanac'a sordum, ben yeni yayın takip edemem ama kitapları konu başlıkları ile bağlıyım mı dedim, yap gitsin dedi. Buyrunuz efendiler...

"The man who opens topics faster than his shadow"