Deadwood Dick Çok Yakında Felix Farkıyla...

Başlatan BAHADIR, 07 Mayıs, 2022, 13:49:43

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

İnancomic

Fiyat beni de aştı maalesef almayıda istiyordum ama 700 sınırım çok üstü

Vassago007

Siyah Beyaz yanılmıyorsam, korkunç yüksek rakam bende çok istiyordum almayı en azından normal baskı vs yaparak  bu fiyatı veremeyecek insanlara da hitap etmeliydi. 488 sayfa indirimli 700 lira çok olmuş. Zagor 400 sayfa 85 lira HC olsa 285 lira bilemedin 385. Az kişi alsın yüksek fiyat dan satalım olmamış :) Baskı kalitesine edisyonuna asla lafım yok. Büyük hayal kırıklığı oldu.

Son not : ben bu kitaplar az sayıda basılıyor değerlenir diye değil, okumak için alıyorum. Duy sesimizi abi. :)

Abysmal

İnancomic

Amazon İtalya'da orijinal basım 17 euro  artık ucuz pahalı bilmiyorum onlara birim olarak bedava  bizde kitaplara ulaşmak bile artık sıkıntı

YzbVolkan

Ben de alamayacagim. Fiyatì aylik elektrik faturasì gibi. Anlasilan bu kitap zengin kolleksiyoncular icin basilmis. Biz garibanlara gore degil.
Cizgi romanlar gūnûnūzū aydınlatsın.

İnancomic

Koleksiyonluk olduğu icin bu fiyatı normal görenler var. İyi o zaman bir tane basılsaydı 10000 dolar fiyat konulsaydı bu mantığa göre ben basit bir okuyucu olarak okumak istiyordum

Nightrain

"Bu yıldızı çok mu istiyorsun Heatie? Al ye o zaman!"

Kauss

Eminim güzeldir fakat fiyattan dolayı bende almayacağım. Enzoya bu kadar para vermek içime sinmiyor.

Tuco Ramirez

Tekli ciltler ne kadar? Tek tek mi satılıyor, yoksa set halinde mi?

worldman

Çok yüksek bu hali ile maalesef alamayacağım. Keşke karton kapaklı da bassalardı.

Kinowa59

Değerli Felix koleksiyon yöneticileri. Forumdaki çizgi roman tutkunlarının % 99 kısmının, % 100 haklı olarak şikayetçi olduğu fahiş fiyat politikanızı, lütfen birkez daha düşününüz. Zaten bir avuç sayımız olan biz Western tutkunlarını bu güzel eserden ( fahiş fiyat yüzünden) mahrum etmeyiniz. Selamlarımla.

Nightrain

Alıntı yapılan: Tuco Ramirez - 01 Haziran, 2022, 13:08:40
Tekli ciltler ne kadar? Tek tek mi satılıyor, yoksa set halinde mi?

Set halinde satılıyor ve 700 TL.
"Bu yıldızı çok mu istiyorsun Heatie? Al ye o zaman!"

battlehammer

700mü vay canına, ne kadar da kelepir bir alışveriş. Muhteşem bir fırsat, aman kaçırmayın.
"Koleksiyonluk olduğundan bu normal" diyeni de sınıf kinimin olanca ateşiyle selamlıyorum.

Vassago007

Alıntı yapılan: battlehammer - 01 Haziran, 2022, 17:39:19
700mü vay canına, ne kadar da kelepir bir alışveriş. Muhteşem bir fırsat, aman kaçırmayın.
"Koleksiyonluk olduğundan bu normal" diyeni de sınıf kinimin olanca ateşiyle selamlıyorum.

Bu şekilde elbet basılabilir ama bu sadece parası olan alsın durumu olmuş, benim gibi sadece okumak her ne şekilde olursa olsun saklamak isteyenler hiç düşünülmemiş. Asgari ücretin 7 de 1i yahu  ???
i

tommikser

Yahu arkadaşlar boyutu büyük dev Tex albüm boyutunda. Adet sert kapak büyük boy kitaptan bahsediyoruz. Piyasada aynı kalınlık daha Comics boyutu 200 civarı dolanıyor. 3 kitap 700  ve büyük boy sert kapak. Abarttığınız kadar da değil. Biraz insaflı bakın. Ha çok pahalıysa alınmaz olur biter. Yaşamsal değil sonuçta