Son Dedikodular !!!

Başlatan hanac, 22 Ağustos, 2010, 19:15:04

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

noir

Gerekli şeyler green lantern basmayacaklarmış   ??? :(

Ahmet Oktay

Green Lantern için tahminim Arkabahçe, Green Arrow için tahminim yok ama yine DC basan yayınevlerinden biridir illa (Arkabahçe, JBC, YKY).

Nightrain

Biride Aquman i bassin. Hatta Green Arrow yerine bassinlar. Zira New 52 Green Arrow hakkinda iyi seyler duymadim.
"Bu yıldızı çok mu istiyorsun Heatie? Al ye o zaman!"

noir

YKY olmasın, 6 ayda bir sayı çıkarıyorlar  >:(  aquaman olabilir iyi olduğunu duymuştum, batman superman sonrası bilinirliğide artacaktır(her ne kadar çok kısa görüneceği söylensede) satışlarına olumlu etkisi olur, yayınevlerine duyurulur  :)

dean

Arkadaşlar Green Lantern'i Gerekli Şeyler basmayacak. Green Lantern'i basacak yayınevi ilk sayısını çevirmeye bile başladı. Çok yakında açıklanacak. Birazcık daha sabır.

Nightrain

Gerekli olmadigina gore, demek ki bildigim yayinevi dogruymus. Gelsin alirim. Umarim Aqman da cevrilir.

@Serhan

Arkabahçe GA yı basarsa çok sevinirim. The Flash gibi bir düzenleri olur.

Nightrain

Green Arrow yerine muhteşem çizimli ve konulu Aquaman'i okumayı tercih ederim. Tabii ki yayıncının tercihine kalmış. Aquaman'i de birileri filminin çıkmasına doğru yayınlar diye düşünüyorum.

Ahmet Oktay

Alıntı yapılan: Nightrain - 04 Temmuz, 2015, 11:21:57
Green Arrow yerine muhteşem çizimli ve konulu Aquaman'i okumayı tercih ederim. Tabii ki yayıncının tercihine kalmış. Aquaman'i de birileri filminin çıkmasına doğru yayınlar diye düşünüyorum.

O zamana kadar Aquaman'i 10 kez sıfırlanır ;D

dean

Alıntı yapılan: Nightrain - 04 Temmuz, 2015, 11:21:57

Green Arrow'un yayınlanmasındaki en büyük sebep dizi. Bende onun yerine Aquaman'i tercih ederdim. Hatta Wonder Woman bile çok daha iyi Green Arrow'dan.

rumar80

O zaman green Arrow yerine sadece Arrow yayinlansa idi. Karakterler de bildik.
  Neyse hayırlısı olsun herkese

Nightrain

Green Lantern'i basacak yayınevi acaba Blackest Night ve Brightest Day'i da basar mı? Basarsa dev hizmet vermiş olur.

dean

Alıntı yapılan: Nightrain - 07 Temmuz, 2015, 10:08:03
Green Lantern'i basacak yayınevi acaba Blackest Night ve Brightest Day'i da basar mı? Basarsa dev hizmet vermiş olur.

Basacak.

Nightrain

Çok çok iyi haber. Teşekkürler. :)

akif1

Aquaman de basılacak süper Ertan Ağabey dedi. İnşallah kendileri basarlar en kaliteli onlardan çıkıyor

Bu arada Green Lantern'ı arkabahçe basıyor.