Son Dedikodular !!!

Başlatan hanac, 22 Ağustos, 2010, 19:15:04

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

dean

Alıntı yapılan: Caped Crusader - 09 Kasım, 2015, 11:26:55
Biraz ipucu ver dostum :) DC'den mi Marvel'dan mı daha çok geliyor ? Seri mi Graphic Novel tarzı mı? Kaç tane? Ama isimleri söyleme tabi , genel bilgi verirsen iyi olur  ;D

Var var hepsinden var. Şu kadar söyleyeyim. 2016'da. Böyle yaz aylarında felan comics rafımıza bakacağız. Diyeceğiz ki kendi kendimize " vay be çizgi romanda yayınladı." "Bu serinin tamamlanmasını beklemiyordum. Ama tamamlandı." "Haydaaaa rafta yer, cepte para kalmadı" :)

dean

Alıntı yapılan: Nightrain - 09 Kasım, 2015, 11:33:34
Green Lantern ne zaman çıkacak arkadaşkar? Ekim'in sonu Kasım'ı başı dediler hala ses soluk yok.  :P

@dean,

Biraz çıktatda keyfimiz yerine gelsin. :D

Kasım sonu gibi tahmin ediyorum.

Nightrain

Alıntı yapılan: dean - 09 Kasım, 2015, 11:41:07
  Var var hepsinden var. Şu kadar söyleyeyim. 2016'da. Böyle yaz aylarında felan comics rafımıza bakacağız. Diyeceğiz ki kendi kendimize " vay be çizgi romanda yayınladı." "Bu serinin tamamlanmasını beklemiyordum. Ama tamamlandı." "Haydaaaa rafta yer, cepte para kalmadı" :)

Image, Vertigo gibi alternatif yayınevlerinin çr'leri çoğalacaksa artık süper kahramanlardan sadece Batman'i alacağım.
"Bu yıldızı çok mu istiyorsun Heatie? Al ye o zaman!"

Caped Crusader

Bilgiler için sağ ol dostum  :)

dean

Alıntı yapılan: Nightrain - 09 Kasım, 2015, 11:51:31
Image, Vertigo gibi alternatif yayınevlerinin çr'leri çoğalacaksa artık süper kahramanlardan sadece Batman'i alacağım.

Yukarıda söylediklerimden bağımsız olarak şunu söyleyeyim. Eskiden comics sever kişi seçim yapmıyordu. Çünkü çok az çıkıyordu. Ama artık seçim yapmamın şart olduğu bir sınırdayız. Sınırı da önümüzdeki sene geçeceğimizi düşünüyorum.

dean

Alıntı yapılan: Caped Crusader - 09 Kasım, 2015, 11:57:17
Bilgiler için sağ ol dostum  :)

Keşke çok daha fazlasını da söyleyebilsem. Ama şu an bu kadar söyleyebiliyorum :)

Sakızlı Ohannes Paşa

Alıntı yapılan: dean - 09 Kasım, 2015, 11:57:39
  Yukarıda söylediklerimden bağımsız olarak şunu söyleyeyim. Eskiden comics sever kişi seçim yapmıyordu. Çünkü çok az çıkıyordu. Ama artık seçim yapmamın şart olduğu bir sınırdayız. Sınırı da önümüzdeki sene geçeceğimizi düşünüyorum.

Valla ben sınırı bu Kasım ayında geçtim. Bazı çizgi romanları feda etmek zorundayım bu ay. Çok kitap çıktı. :)

Nightrain

Eğer 2016'da alternatif yayınevlerinin çr'leri çoğalırsa Green Lantern'i bile feda edebilirim. Aquaman, Wonder Woman'da çıkarsa almam.
"Bu yıldızı çok mu istiyorsun Heatie? Al ye o zaman!"

Agamotto

Valla benim cepte zaten para kalmayacak fuara gittikten sonra. 2016 da daha da fazla çizgi roman çıkacaksa yeni para kaynakları bulmak gerek. :)

hanac

Fuardan alınan son dedikodulara göre;

Panini'nin yarım bıraktığı serileri başka yayıncılar devam ettirecekmiş.

pizagor

Muhtemelen formatı bozulur, sert kapaktan vazgeçilir, boyut küçülür. Bari Panini sayılarını da az miktarda da olsa yeniden bassalar.
İlk Biriktirici... Vampir Dişçisi... Huysuz İhtiyar... KRONİK İTTAPAR!!!
Hayat sana sokak hayvanlarına davrandığın gibi davransın!

Agamotto

Alıntı yapılan: hanac - 06 Mart, 2016, 17:31:15
Fuardan alınan son dedikodulara göre;

Panini'nin yarım bıraktığı serileri başka yayıncılar devam ettirecekmiş.

Wolverine çizgi düşler, superior marmara çizgi olur da guardians'ı basacak yayınevi var mı?

Agamotto

Bir de keşke sınırlı sayıda da olsa panini formatında bassalarda kitaplıkta kötü durmasa.

xmenac

Serilerin devam edecek olması güzel haber.

rumar80

Bence serileri devam edecek olması çok iyi bir haber. Açıkçası boyutu acayip küçülmedikçe kapak konusunda takıntım olmaz.
Umarım düzgün ve düzenli basılır da biz de üzülmeden okuruz.

Sin öneri: Superior ' ı kim aldı ise (umarım Marmara almıştır) Ilke ile yayın düzeni hakkında görüşüp anlaşırlar.  Yoksa öncesi sonrası karışık okumak kafa karıştırabilir.