Son Dedikodular !!!

Başlatan hanac, 22 Ağustos, 2010, 19:15:04

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

maeglin

Alıntı yapılan: EğlendiğinisananEleman - 05 Eylül, 2015, 13:10:10
Aquaman de basılacak süper Ertan Ağabey dedi. İnşallah kendileri basarlar en kaliteli onlardan çıkıyor

Bu arada Green Lantern'ı arkabahçe basıyor.

Green Lantern için Eylül denildi ama ses çıkmadı, sorunca da cevapta vermiyorlar  :-\ Aquaman'la ilgili durum nedir?

Nightrain

Aquaman süper haber. Alırım ki. :D
"Bu yıldızı çok mu istiyorsun Heatie? Al ye o zaman!"

Ras Al Ghul

Justice League 3.Cilt aquaman ile ortak yky olabilir aquaman

rumar80

Aquaman New 52'yi ilk sayıdan beri okuyan biri olarak tabi ki de alırım.
Bu arada DC'ye ne oldu? Bir batman için o kadar kosturdu.  Şimdi her derginin telifini hemen veriyor.

Nightrain

Alıntı yapılan: Ras Al Ghul - 05 Eylül, 2015, 14:17:36
Justice League 3.Cilt aquaman ile ortak yky olabilir aquaman

YKY olmasını bi yönden istiyorum bir yönden istemiyorum:

İstiyorum:

-Orjinal boy
-Kuşe kağıt

İstemiyorum:

-Senede ancak 1 ya da 2 cilt.

Animvader

Alıntı yapılan: Nightrain - 05 Eylül, 2015, 17:07:50
YKY olmasını bi yönden istiyorum bir yönden istemiyorum:

İstiyorum:

-Orjinal boy
-Kuşe kağıt

İstemiyorum:

-Senede ancak 1 ya da 2 cilt.

Katılıyorum.Gerçi zaten 5 cilti var şimdiye kadar.Şöyle her hangi bir seriden 2-3 ayda bir cilt bassalar bile yeter bu yayın bolluğunda ama nerde 6 ayda bir tane görsek seviniyoruz.

akif1

Alıntı yapılan: Animvader - 05 Eylül, 2015, 17:29:33
Katılıyorum.Gerçi zaten 5 cilti var şimdiye kadar.Şöyle her hangi bir seriden 2-3 ayda bir cilt bassalar bile yeter bu yayın bolluğunda ama nerde 6 ayda bir tane görsek seviniyoruz.

En iyisi JBC'nin basması adam kaliteden ödün vermiyor.

@Serhan

Ben şaşırtarak YKY istiyorum. Az ama öz yapıyorlar. Orjinal boyutta çok keyif alınıyor. Arkabahçeye felan kalsa basık ve kısa yapıyorlar. JBC'de iyi olur. Ama Ertan Abi sürpriz var felan diyordu  :D

Al Ghul

Green Arrow için Gerekli Şeyler deniyordu ama hiç ses çıkmadı ya ???

@Serhan

Green Arrow yerine Dizi Romanı olan Arrow'u yayınlasalar daha çok ilgi görür ve satar

Nightrain

Aquaman'i umarim hakkini vererek basarlar. Cunku NEW 52 de ki en iyi seylerden biri adeta.

Arrow a gelince,  Jeff Lemire doneminden baslarlarsa alirim yoksa elimi surmem.

cmkrbn

Buralarda bir Wonder Woman, Green Arrow, Aquaman dedikoduları dönüyordu. Hiç ses soluk yok. Belli olmadı mı akıbetleri?

dean

Ah ah !! Yayınlanacağını bildiğim o kadar bomba çizgi romanı burada paylaşamamak çok zor, çok :)

Caped Crusader

Alıntı yapılan: dean - 09 Kasım, 2015, 11:18:21
Ah ah !! Yayınlanacağını bildiğim o kadar bomba çizgi romanı burada paylaşamamak çok zor, çok :)

Biraz ipucu ver dostum :) DC'den mi Marvel'dan mı daha çok geliyor ? Seri mi Graphic Novel tarzı mı? Kaç tane? Ama isimleri söyleme tabi , genel bilgi verirsen iyi olur  ;D

Nightrain

Green Lantern ne zaman çıkacak arkadaşkar? Ekim'in sonu Kasım'ı başı dediler hala ses soluk yok.  :P

@dean,

Biraz çıktatda keyfimiz yerine gelsin. :D