Kim kimi döver serisi 2011-2013

Başlatan Carnage, 25 Şubat, 2011, 16:53:40

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

hanac

rumar80

Sonuçlara yönetim tarafından müdahale olmuştur.  ;D Oylamanın geçersiz sayılmasını talep ediyorum.  ;D

hanac

Alıntı yapılan: rumar80 - 08 Ekim, 2011, 12:08:05
   Sonuçlara yönetim tarafından müdahale olmuştur.  ;D Oylamanın geçersiz sayılmasını talep ediyorum.  ;D

Ben bir müdahelede bulunmadım, ben zaten oyumu Apocalypse'ye vermiştim.  :)

V

Alıntı yapılan: hanac - 08 Ekim, 2011, 14:19:22
Alıntı yapılan: rumar80 - 08 Ekim, 2011, 12:08:05

Ben bir müdahelede bulunmadım, ben zaten oyumu Apocalypse'ye vermiştim.  :)
Çeşitli dedi-kodularla haklı galibiyet sulandırılmaktadır.Sonuç derhal onansın lütfen. ;D
"İstemem,eksik olsun.."

darkwood

Doomsday kesinlikle işi götürür.   :D
Darkwood Sakinleri..

HacıGeraltEmmi

Durum 8/8 ken eşitliği ben bozdum verdiğim oyla. Önayak olduğum için gururluyum, ;D fark açılmış zaten.

Carnage

Ve devlerin savaşında sonuç:

Doomsday kazanır 11 (57.9%)
Apocalypse kazanır 8 (42.1%)

Superman'i öldüren Doomsday'i Apocalypse'i de dövdüğü için tebrik ederiz...

Carnage

Bu seferki maç olağanüstü güçler arasında olmasa da zekâ olarak oldukça üstün iki isim arasında. Anarşist V ile League of Shadows'un lideri Ra's Al Ghul kapışıyor. Elbette V League of Shadows'un tamamını alt etmek zorunda.

Sizce hangisi öbürünün bileğini büker ?

vs.

rumar80

Ra's benim Batman'de en sevdiğim üç kötüden biridir. Bu nedenle tarafsız olamam.

V

V,iyinin ve kötünün ötesinde bir karakterdir.Yazgının kendisidir...Ben de tarafsız olamam.
"İstemem,eksik olsun.."

pizagor

Ben yenişemezler diyorum... Hatta hiç didişme aşamasına geçmeden doğrudan masayı kurup içmeye başlasınlar, dünyayı falan kurtarsınlar...
İlk Biriktirici... Vampir Dişçisi... Huysuz İhtiyar... KRONİK İTTAPAR!!!
Hayat sana sokak hayvanlarına davrandığın gibi davransın!

gamlıbaykuş

Alıntı yapılan: pizagor - 08 Ekim, 2011, 21:44:35
Ben yenişemezler diyorum... Hatta hiç didişme aşamasına geçmeden doğrudan masayı kurup içmeye başlasınlar, dünyayı falan kurtarsınlar...

Masada bana da yer varsa ikisine de oy veririm ya da içince ben ikisini birden döverim :)

Yine de oyum Ra's Al Ghul'a...
Hayat ne kadar güzel, hoş,
Haydi durma sevgiline koş...

alan ford

Bu ikili kapışmasın bence de.

Ra's Al Ghul'u sadece filmden tanıyorum. Her ne kadar kötülerin safında gözükse de, kendileri nazarımda Neçayev gibi işi tedhişçiliğe vardıran anarşist bir adamdır.

V bu durumda Bakunin olur.  Neçayev'in yaptıklarını onaylamaz ama yine de dışarıya karşı Neçayev'i korur.

Sevgili "Pizagor" ' un dediği gibi, ortak hareket etmeleri daha muhtemel.

İlla kapışacaklarsa da benim de gönlüm V'den yana.
kaçmayı denemek bir tutsağın görevidir

hennessy

arkadaşlar bundan sonrada Dooku Anakin duel ini kim kazanır (filmin seneryosuna kapılmadan) yaparmısınız
Murat : Hasan abi Avengers dağılmış duydun mu?
Hasan: Duydum duydum toplanın Tellioğulları

rumar80

Ra's Al Ghul'un anlamı "iblisin kafası" dır.
    Ra's'dan önce Batman'in karşısına kızı Talia çıkar. Ardından başka bir Batman macerasında Robin kaçırılır. Batman'in karşısına çıkan Ra's önce Batman'e kimliğini bildiğini açıklar. Ardından Robin ve kızını aynı grubun kaçırdığını ve birlikte çalışmalarını önerir. Birlikte Talia ve Robin'i bulurlar, ancak BAtman gerçeği çözmüştür. Tüm bu kaçırmaların ardında Ra's vardır. Ra's "Katiller cemiyeti" adlı grubun başıdır ve tüm bu kaçırmaların nedeni Batman'in kendisine layık bir damat olup olmadığının araştırılmasıdır.
   Ra's ve Batman sık sık çarpışırlar. Ra's öldüğünde ya da ağır yaralandığında dünyanın değişik yerlerine yayılmış Lazarus çukurlarına inerek kendini yenilemektedir. Bu çukurların yan etksi ise girenin akıl sağlığını bozmasıdır.
   Son not: Ra's günümüzde Bruce ve Talia'nın çocuğu olan yeni Robin Damian'ın da doğal olarak dedesidir.