Ken Parker Özel Seri - Rodeo

Başlatan caretta, 11 Temmuz, 2012, 21:42:34

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Nightrain

"Bu yıldızı çok mu istiyorsun Heatie? Al ye o zaman!"

karlıova

Selam Ken Parker severler. Rodeo'da bir arkadaşa mesaj atarak aldığım duyuma göre KP Özel seri 19 bu ay içinde bekleniyor. Umarım yılbaşı öncesi çıkar ve bizlere güzel bir yeni yıl hediyesi olur.

McCormack damgası isimli bu macerada 17. albümde kaldığımız yerden devam ediyoruz. Kahramanlar Diyarı değişik bir denemeydi ama tercihim bildiğimiz klasik Ken maceraları.

www.ubcfumetti.com/kp/c10.htm

Rossi

Zeljko

Senede iki Ken Parker cildine şükreder olduk. Rodeo'ya ne desem içim soğumayacak  >:(
Şu Gotham'ın önü bir uzun alan
Bir tek seni sevdim Christopher Nolan

Kinowa59

Sayın Karlıova, bu güzel haber nedeniyle bende teşekkür ediyorum. Ken Parker özel No 18  pek anlayamadığım senaryosuyla, bende " animasyon film'in çizgi romana uyarlanmış biçimi " duygusu uyandırmıştı. Şimdi, No 17 sonundan, kaldığı yerden devam edeceğini işitmek sevindirdi beni.

Kinowa59

Ken Parker özel No 19 raflarda yerini alarak, biz Fumetti tutkunlarına yeni yıl hediyesi oldu.

Kinowa59

Ken Parker tutkunu dostlar. Özel seri No 19 sonrası,  geri kalan albümler hakkında bilgi verirmisiniz.

karlıova

Bayram bey yazdığımız başlık 12 sayfalık bir gönderiler silsilesinden oluşuyor ve geride kalan eski mesajlarda çok güzel bilgiler var. Mesajların sonunda en alt sol köşede kalan sayfa numarasına tıklayarak eski sayfaları açarsanız 9 ve 10'da merak ettiğiniz kalan sayılar konusu var.

İtalyanca olarak kalan sayılara ait bilgi ve resimler ekli linkte. Albüm özet bilgisine ulaşmak için açılan sayfada albüm no altındaki "scheda estesa" linkine tıklayın. Kopyala yapıştır tekniğiyle Google translate kullanarak yazılanlar hakkında fikir edinebilirsiniz.

http://www.ubcfumetti.com/ubcdb/?en=IT-KP&list=ed

Kinowa59

Sayın Karlıova dostumuza, beni aydınlattığı için çok teşekkür ediyorum.

Tuco Ramirez

Önceki sayfalarda, ben, Karlıova ve diğer arkadaşların yaptığımız hesaplara göre mevcut durum:
Kalan magazin sayısı 10 ve 2şerli basılırsa 5 sayı.
4 adet special
1 adet final sayısı.
Yani bu hesaba göre 10 sayı kaldı denebilir. Tabi Karlıovanın belirttiği gibi sayıların sayfa sayılarına göre durum değişebilir.
Bir de kısa maceraların toplandığı renkli sayı var. Bu yayınlanmıştı ama bu seriye eklenerek tekrar yayınlanır mi diye düşünüyorum.

Rossi

Bu durumda magazinler 2 yılda biter sanırım. Gerisi Allah kerim :)

Kinowa59

Geldi gözlerimin Nur'u. İlyas Erkul kardeşim, bu kargoyu ( PTT kargo) ses hızından da hızlı bir şekilde bana ulaştırdı. Kendisine teşekkür ediyorum, yeni yılda aynı hızla hizmetlerine devamını diliyorum.

Kinowa59

Arkadaşlar, şöyle bir göz attığımda görüyorum ki, Ken Parker özel No 19 baskı kalitesi ve içindeki tanıtıcı yazılarla, öykü,senaryo (G. Berardi ve M.Mantero ) çizimle ( G. Freghieri)  kitaplığımdaki özel yerini hak etmiş durumdadır. Arka sayfalarda Amin maulof ve Semerkand romanından, Ömer Hayyam' dan alıntılar kitaba edebî bir tat katmıştır. Hikâye, 16 sayıda ( Kara ayının vedası) kaldığı yerden başlamaktadır. Şunu da belirtmek istiyorum ki; çizgi roman da Western yalnızca çizgi ve senaryo'dan ibadet değildir. Western, çizgi romanın Oxford'u dur. Princeton'u dur. Eski Boğaziçi üniversitesi dir.

Kinowa59

Arkadaşlar, bir çırpıda okudum Ken Parker özel No 19 Mc Mormiclarin sırrı isimli macerayı. Futbol da ters köşe olmak diye bir deyim vardır ya, ben bu kadarını söyleyeyim. Şaşırmaya hazır olun.

Kinowa59

Rodeo kitap biz Ken Parker tutkunlarını öylesine kıskaca aldı ki, Ken Parker çıksında her türlü kabulümuzdür psikolojisine girdik. Her yeni sayılarda külliyatlı bir ZAM hediyesiyle çıkıyor. Geçen sayı 95 TL. Bu ay çıkan yeni sayısı ise 125 TL. Hem iğneden ipliğe, herşeye vergi verelim. Hem sürekli enflasyon ile ceplerimiz boşaltılsın, devalüasyonlar ve zam sonuçları günlük rutin hâline gelsin. Bizlere de, Aziz Nesin'in Hop tirinam hikayesini bir kez daha okumak düşsün. Eveet dostlar hunilerimizi başlarımiza takalım. Tirinam yavrum hop tirinam...