Ken Parker Özel Seri - Rodeo

Başlatan caretta, 11 Temmuz, 2012, 21:42:34

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

gunes21

Bayram bey

Rodeo senede 1 çıkartıyor zaten , bir sene önceki 95 TL
ile şimdiki 125 TL,  az bile zam yapılmış))))

Kinowa59

Değerli güneş21. Rodeo yılda iki adet Ken Parker özel sayı çıkarmaktadır. Bir önceki 18 sayı, Mayıs 2022 de, yani bu yılın mayıs ayında çıkmıştı. Fiyatı da 95 TL idi.

karlıova

Rodeo'nun 130 sayfalık, sıradan bir kağıda siyah beyaz baskı için 125 TL fiyat etiketi koyması fahiştir. Başka ifade düşünemiyorum. Karşılaştırma olarak Lal'leri ve Çizgi Düşlerin son çıkardığı Teks'leri alabiliriz sanırım. Biraz ebat farkı var ama Tex'ler ikili cilt 224 sayfa 90 TL etiketle çıktı.

orhan şafak

Bu rodeo bambaşka bir şey anlayabilen varmı ama baya istikrarlı ( geç çıkarma ve fahiş fiyat konusunda) hay onlara telif hakkı verenlerin....

Kinowa59

Zam üstüne katmerli zam yapan bu paragözler 1880 yıllarında vahşi batıda yasasalardi, bunlara yapılacak muamele gayet basit ve sonuç alıcı olurdu. Hilebaz kumarbazlara yapıldığı gibi, katran ve tüy'e bulayıp bir katıra ters bir şekilde bindirip kasabada tur attırılırdi. Lal kitap haricindeki  çizgi roman yayıncılarınin büyük çoğunluğu da bu muameleyi görürdü.

gunes21

Paranın değeri pul oldu , artışlar hafsalaya sığmıyor
1 iskender 195 TL büyülü nün karşısındaki dükkanda
Ali usta da 145 TL olmuş...

Kitap fiyatları gene ucuz kaldı bu dönemde 

Kinowa59

Bir İskender kebabı 195 TL'den satanlar, 1880 yıllarında, vahşi batıda yaşasalardi,  yargıç Bean ( Red Kit ve Tex' deki yargıç Bean) tarafından , Sığır hırsızlığından yargılanıp, en yakın ağaçta sallandirilirlardi.

Kinowa59

Ken Parker özel seri No 20 bu ay çıkması gerekiyordu. Bir haber var mı acaba.

hanac

Aralık da çıkan 19. sayı

Ken Parker Özel Seri 19 - McCormackların Sırrı

Yayın Tarihi: Aralık 2022
Yazar: Giancarlo Berardi
Hamur Tipi: 2. Hamur
Fiyat: 130 ₺

YzbVolkan

Cizgi romanlar gūnûnūzū aydınlatsın.

caretta

Bu Aralık ayında çıkar inşallah!!!!

Zeljko

Rodeo'ya o kadar kızgınım ki piç etti seriyi artık çıkarmasalar da olur.
Şu Gotham'ın önü bir uzun alan
Bir tek seni sevdim Christopher Nolan

Saki

Ken Parker serisinden  Donaverlerin kervanı macerası yayınlayandı mı?

Birisi bunun hakkında bilgi verebilir mi?

Zeljko

Yayinlanmadi daha 2030 civari bekliyoruz.
Şu Gotham'ın önü bir uzun alan
Bir tek seni sevdim Christopher Nolan

Saki

Ben okudum, uzun uzun macerayı anlatmak istemiyorum, ama okuduktan sonra aklımdan bir hafta çıkmadı, korkunç, Ken Parker ne varsa hepsini okudum ama Donaverlerin kervanı...

Sadece bu macerada kervanın geçtiği bir yeri yazacağım...Hastings Geçidi...bugünü ismi se Cannibal Pass!!!!