Presstij'den Yeni Yayınlar

Başlatan altay1944, 01 Mayıs, 2013, 19:54:30

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

darkwood

Alıntı yapılan: Mrtekin - 21 Şubat, 2015, 12:07:56
Prestijin frankofonları, Kadıköy piyasasına dağııtıldı mı, haberiniz var mı?

Yayınların tamamı yani 5 cildi de bugün öğlen itibari ile, Kadıköy'e dağıtımı yapıldı.
Darkwood Sakinleri..

Sinan Başak

Cassidy ?
Nick raider ?
Legs weaver ?

antiochia

Cassidy'den ne haber hakkatten

sulkesen

bu kitapların hepsini hemen sipariş verdim. bu tür kitapların desteklenmesi taraftarıyım destek derken alınabilecek en kısa zamanda alınmalı ki yayıncı diğer ciltleri ve önceki durango ve legende gibi iki önemli eseri bir an önce yayınlayıp tamamlıyabilsin.Fumettiler için ise legs in yanlış tercih olduğunu fakat cassidy ve nick raider in iyi kitaplar olduğunu söyleyebilirim

guneseral

Bu pazar öğlen Buyulu'ye uğradığım da  5 i  bir yerde misali raflarda idi.)) Hemen toparladım; wolf 1 kitabını da tekrar aldım

hennessy

Orbital ve efsane 2 aldım. ve hemen Orbital okumaya başladım merak ettiğim bir çizgi roman inşallah 4 cilt okuma şansına erişiriz. İlhan arkadaşımızın elinde hak ketten okumayı çok istediğim 3 kitap var
Murat : Hasan abi Avengers dağılmış duydun mu?
Hasan: Duydum duydum toplanın Tellioğulları

phlox

Kitapları İzmit'de Bayar Sert'in mekanı Körfez Sahaf'ta gördüm. Kalitelerine hayran kaldım, İlhan Bey'i ortaya böyle güzel bir iş çıkardığı için tebrik ederim.
Aynı şekilde en yakın zamanda Durango yu görmek isteriz.

panthei

Dün Orbital'ler elime ulaştı, ilk cildi de bugün bitirdim.
Kapak, kağıt kalitesi, boyut, baskı, çizimler bana göre mükemmel.
Hikaye de iyi başladı, şuan için çok acayipmiş diyebileceğim kadar etkilenmedim ama bütün olarak gayet keyifli, akıcı ve orjinallikler barındırıyor.

Kaliteli iş, umarım süreklilik yakalanır.

sulkesen

kitapları hemen alıp okudum buddy longway 2 cildi de çok güzel hikayeler oldukça gerçekçi maceranın geçtiği ortam ve arkaplan çok iyi mutlaka herkese tavsiye ediyorum.ayrıca baskı kalitesi çok çok iyi.Orbitaller için de sıkılmadan okunabildiğini söyleyebilirim

altay1944

Sevgili BAHADIR kardeşim. Dün buddy longway ciltlerini okudum. Gerçekten kaliteli bir iş çıkarmışsınız.

Gerek tercüme gerek balonlama mükemmel. Burdan darkopal'a selam ederim. Devamını bekleyeceğim gecikmezse sevinirim.

Bu arada buddy longway 1.cilt 18 sayfadaki en altta iki açıklama yazısı var crow ve sioux açıklaması.

Ahmet beye söyleyin çok küçük çıkmış benim gibi orta yaşlılar zor okuyor. Gözlükle bile zor okudum. Yazıyı biraz daha büyük yapsın.

Peki fumettilerde durum nedir. Vaz mı geçildi. Baskı yapılacak mı ?
Yarabbi bildir de
ben beni bileyim. Beni bilen ben ile kendime geleyim. Benim bensizliğim
ile ben seni bileyim. Seni bilmeyen beni ben neyleyeyim...

Hz. Mevlânâ

BAHADIR

Teşekkürlerinizi direk İlhan adına alıyorum... Kendiside okuyordur zaten...:)

İlginiz için biz teşekkür ederiz... İşin mutfağında biri olarak İlhan'nın dediği gibi kimseyi eleştirmek haddimiz değil ama  gönül istiyor ki bizim gösterdiğimiz öz veriyi ve kaliteyi diğer frankofonlarda da görelim.. Frankofonlar gerçekten bunu hak ediyor... Açıkçası bir okuyucu olarak ben bunu arzuluyorum...

Diğer yayınlar konusunda da; her şey imkanlar dahilinde devam edecek vazgeçilen hiç bir şey yok... Ama açıkçası acelemizde yok... :)

haysal

Fiyatları kimseyi rahatsız etmiyor demek ki...
Belki frankafon basmak isteyenlere referans olur bu durum.
Ayrıca herkes en az 1 yıl devamlarının gelmeyeceğini de biliyordur sanırım.
O yüzden biz de almakta acele etmiyoruz...

BAHADIR

Tamamen "fiyat-performans" ilişkisi Haysal bey... :)

Elinize alıp incelediyseniz fark etmişsinizdir...

Yorumlarınız için teşekkürler...

haziran00

Açıkçası bende almadım o hatayı diğer kitaplarda yaptım yarım kaldılar söyle 5-6 sayı çıksınlar bende alabilirim

HacıGeraltEmmi

Tam maceralı kitaplar, yarım kalsa ne olur. Basılmışı kazanç sayar alır okurum vesselam. :)

Dedikten sonra İlhan'a sitem:
Durango ve Efsane'nin ilk ciltlerindeki kısmi lak vardı ve kaliteyi artırmıştı, bu yeni ciltlerde niye yok :)
Bu halleri bile piyasanın en kalitelerinden ama söylemesem çatlardım ;D