Star Wars: Episode VII - The Force Awakens

Başlatan dean, 12 Eylül, 2013, 01:49:18

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

hennessy

Murat : Hasan abi Avengers dağılmış duydun mu?
Hasan: Duydum duydum toplanın Tellioğulları

xmenac

Ben bu posterden Darth Vader'ın ve Ahsoka Tano'nun Star Wars Rebels'te yer alacağını anladım. Doğru mudur acaba? Doğru anladıysam müthiş bir haber bu. :D

hennessy

Alıntı yapılan: xmenac - 19 Nisan, 2015, 21:15:51
Ben bu posterden Darth Vader'ın ve Ahsoka Tano'nun Star Wars Rebels'te yer alacağını anladım. Doğru mudur acaba? Doğru anladıysam müthiş bir haber bu. :D

Doğru...

xmenac

Star Wars The Clone Wars'tan sonra bu seriye bakmamıştım aslında ama bu haberle birlikte başlarım artık bu seriye de. :)

Pulluk

Hayallerine giden yol kutuplardan bile geçse vazgeçme!

dean

hennessy

Han solo bildiginiz taxi şoförü edasinda. Luke ermiş modunda.

hennessy

kalidor

Han Solo fena ihtiyarlamış, CGI'yla felan azcık gençlendirseler olurmuş  :D
Crom! Ölüleri Say...

hennessy

Pulluk

Cübbe sayesinde göbiş de gizlenmiş oluyor...  ;D
Hayallerine giden yol kutuplardan bile geçse vazgeçme!

dean

Sakızlı Ohannes Paşa

http://collider.com/star-wars-force-friday-toys-vehicles-action-figures-images/

Hasbro'nun force awakens serisi ürünleri ortaya çıktı. 4 eylül'de force friday etkinliği adı altında satışı tüm dünyada başlıyor. Bizde de d&r'da satılcak sanırım. Yalnız uzaktan kumandalı BB-8 doğruysa kafayı yerim :) ayrıca yeni seri force fx lightsaberlar da çıkacak gibi görünüyor. Merakla bekliyorum :)

Animvader

Alıntı yapılan: Sakızlı Ohannes Paşa - 28 Ağustos, 2015, 22:58:00
http://collider.com/star-wars-force-friday-toys-vehicles-action-figures-images/

Hasbro'nun force awakens serisi ürünleri ortaya çıktı. 4 eylül'de force friday etkinliği adı altında satışı tüm dünyada başlıyor. Bizde de d&r'da satılcak sanırım. Yalnız uzaktan kumandalı BB-8 doğruysa kafayı yerim :) ayrıca yeni seri force fx lightsaberlar da çıkacak gibi görünüyor. Merakla bekliyorum :)

İkinci üçleme zamanı az gelirdi Türkiye'ye, forumlardan takip ederdik hangi dükkana gelmiş falan diye kapış kapış giderdi.Hasbro'nun figürlerini çirkin bulsam da hepsinden birer kutulu atmak lazım köşeye ileride değerlenir  :D

Sakızlı Ohannes Paşa

Alıntı yapılan: Animvader - 28 Ağustos, 2015, 23:52:23
İkinci üçleme zamanı az gelirdi Türkiye'ye, forumlardan takip ederdik hangi dükkana gelmiş falan diye kapış kapış giderdi.Hasbro'nun figürlerini çirkin bulsam da hepsinden birer kutulu atmak lazım köşeye ileride değerlenir  :D

Normal figürleri bence de çok iyi değil ama black serisi var onlar başarılı. Ben yine de hasbro'yu severim. Çeşitlilik açısından inanılmaz doyurucular. Herkese göre bir şeyleri mutlaka oluyor. Umarım d&r hakkını verir şu işin. 2-3 figürle kandırmazlar.