Ana Menü

Tanışma

Başlatan hanac, 02 Ekim, 2009, 10:20:41

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Ahmet Oktay

Alıntı yapılan: Neco - 14 Ağustos, 2014, 23:05:26
Benim dedemin getirdiği gazeteden sadece bulmaca çıkıyordu :( :(

Ben kendim topluyordum zaten, dedemin bi rolü olmadı çizgiroman okumamda. Bir ara gazeteler Lal Kitap'ın yayınladığı çizgiromanları gazeteyle birlikte bir miktar paraya veriyorlardı (fiyatlar değişti ama genelde gazeteyle 2.5 TL idi). Onu öğrendiğim zaman, (zaten sabah erken kalkıyordum) mümkün olduğunca para toplayıp bütün Gölcük'ü dolaşıyordum ve paramın yettiği kadar çizgiroman alıyordum. Genelde Zagor oluyordu, Zagor'dan sonra da en çok Karaoğlan ve Martin oluyordu, en çok Mister No ve Nathan Never istiyordum ama onlar hiç gelmiyordu :( Neyse artık çocuk değilim, ne nerede bulunur biliyorum artık, istediğim zaman gitme şansım da var. Çocukken Google Earth'ümüz küçüktü, şimdi büyüdü :D

Chuck

Dediğim gibi yeni yeni daldım bu çizgiroman alemine :( bakalım comics le başlayıp ilerde bende bunu genişletmek isterim :D
+ Her girdiğim yol çıkmaz sokakla son buluyor
- O halde yeni bir harita bulmalısınız

Ahmet Oktay

Comics okuyorsun madem, henüz okumadıysan Arkabahçe'nin yayınladığı Daredevil ve YKY'den Action Comics'i tavsiye ederim okumadıysan. Superhero dışında Conan ve Walking Dead iyidir ;)

Mrtekin

Alıntı yapılan: Neco - 14 Ağustos, 2014, 23:41:07
Dediğim gibi yeni yeni daldım bu çizgiroman alemine :( bakalım comics le başlayıp ilerde bende bunu genişletmek isterim :D

Yazmak zor ama,

Marmaradan Punisher, Lone wolf, Tapınak, chew, enki bilal.

Çizgi düşlerden, 7.ahit, thorgal ve hikayeler,

Prestijden, durango, cassidy i de muhakkak denemelisin.

Zaten kafadan jbc cisindir, o yüzden, klon savaşları ve batmani özellikle yazmıyorum.

Bağımsız dersen, Tardi ve ispanyol çizgisi için Uçma Sanatı ve Logicomix...

Bi de muhakkak TEKS....Ben kendime hayıflanıyorum, nasıl kaçırmışım bunca zaman diye, sen daha gençsin, bitirirsin 50 senelik külliyatı....

They drew first blood...

Ahmet Oktay

Alıntı yapılan: Mrtekin76 - 15 Ağustos, 2014, 01:32:11
Yazmak zor ama,

Marmaradan Punisher, Lone wolf, Tapınak, chew, enki bilal.

Çizgi düşlerden, 7.ahit, thorgal ve hikayeler,

Prestijden, durango, cassidy i de muhakkak denemelisin.

Zaten kafadan jbc cisindir, o yüzden, klon savaşları ve batmani özellikle yazmıyorum.

Bağımsız dersen, Tardi ve ispanyol çizgisi için Uçma Sanatı ve Logicomix...

Bi de muhakkak TEKS....Ben kendime hayıflanıyorum, nasıl kaçırmışım bunca zaman diye, sen daha gençsin, bitirirsin 50 senelik külliyatı....

Gençken, vakit çokken para olmuyor, para olduğunda da vakit olmuyor :)

Chuck

Öncelikle teşekkür ederim öneriler için :) hocam Ahmet inde dediği gibi bütçe geniş değil ama zamanla daredevil, punisher ve chew i okumayı düşünüyorum :)
+ Her girdiğim yol çıkmaz sokakla son buluyor
- O halde yeni bir harita bulmalısınız

Mrtekin

Özellikle Punisher süper seçim. :) Bence, tabii.
They drew first blood...

bongzilla

herkese  ayvalık'tan selamlar. çizgi roman alemine geç girmiş biri olarak bugüne kadar Altın Madalyon'nun büyük yararını gördüm. yazdıklarıyla farkında olmadan bana yardımcı olan herkese teşekkürler.

rumar80

Hoşgeldiniz. Umarım daha da yardımcı olabiliriz.

darkwood

Alıntı yapılan: bongzilla - 06 Eylül, 2014, 01:41:07
herkese  ayvalık'tan selamlar. çizgi roman alemine geç girmiş biri olarak bugüne kadar Altın Madalyon'nun büyük yararını gördüm. yazdıklarıyla farkında olmadan bana yardımcı olan herkese teşekkürler.

Hoş geldiniz,  paylaşımlara katılırsanız daha fazla faydasını göreceğinizi düşünüyorum.
Ayvalık ta bulunan Haşim bey'e (Hoz Comics) selamlar.
Darkwood Sakinleri..

Ras Al Ghul

Sakızlı Ohannes Paşa

Ben de yeniyim. Selamlar herkese.

s.b

Hoşgeldiniz Paşam. Çocukluk zamanımda Ohannes adlı bir arkadaşım vardı Dolapdere'de.
İNANDIĞIN GİBİ YAŞAMAZSAN YAŞADIĞIN GİBİ İNANIRSIN

Sakızlı Ohannes Paşa

Alıntı yapılan: s.b - 06 Eylül, 2014, 18:14:49
Hoşgeldiniz Paşam. Çocukluk zamanımda Ohannes adlı bir arkadaşım vardı Dolapdere'de.

Teşekkürler. Hoşbulduk.

rumar80