Şu anda hangi çizgi romanları okuyorsunuz?

Başlatan hanac, 01 Kasım, 2009, 18:36:08

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

yalcinerol345

okuyacağım kitaplarım çok birikti.Son 4-5 gündür okuduklarım;Önce Zagor Klasik'ten bir macera,sonra Mister No'dan bir macera,ardından bir Teks macerası, Bir Batman kitabı,Çelik Simyacı 1.cilt.Şimdi Yalnız Kurt ve yavrusu'nu okuyorum.Elinde okuyacak kitabı çok olanlara böyle okumalarını öneriyorum.Hem bıkkınlık olmuyor hem de daha bir zevkli oluyor.
Yalnız Kurt ve Yavrusu;Son bir iki sayısı hariç hepsini aldım.İnanın okumaya kıyamıyorum.Şu anda 6.cildi okuyorum.İlk macera iki isimli.Ölüler için fenerler/Gökyüzünde süzülen ruhlar.Maceranın sonunda resmen gözümden yaş süzüldü.Bruce Lee filmleriyle büyümüş yaşı 50 civarında olanlara ayrıca tavsiye ederim.Benim gibi Fumetti okurları için birebir.Bu dizi bana hiç Manga gibi gelmiyor,konu ve çizimleri çok farklı.

HacıGeraltEmmi

Punisher son cilt (bu seri bir harika dostum), Harley Quin (ilk defa bu hatun kişinin kitabını okudum, çok eğlenceli imiş kendisi, çok beğendim) ve devamında Yalnız Kurt ve Yavrisi son cilte başlayacağım gece ilerleyen saatlerde (her macera ayrı bir şaheser, bu cildin farklı olmasını beklemiyorum)

Nightrain

The Amazing Spider-Man: George ve Gwen Stacy'nin Ölümü

Ne varsa eski maceralarda var. Usta Romina nin çizimler mukemmel. Eski falan ama ruh var, simdi ki photoshop lu cizimlerde alamadigim tadi aliyorum. Bunun ardindan da Zalim Altili ya bakacagim. Marmara umarim 2016 da daha cok Klasik Maceralar yayimlar.
"Bu yıldızı çok mu istiyorsun Heatie? Al ye o zaman!"

rumar80

Tabi ki öncelikli olarak the death of Jean de Wolff'u

darkwood

Deli dolu keyifli maceraları ve itkileyici çizimleri ile Harley Quinn bitti.  ;)
Uyku zorlamazsa taze Zagor Maxi 7 i okumaya az sonra başlıyacağım.
Darkwood Sakinleri..

pizagor

Pazar günü itibariyle okuduklarım:

Seyfettin Efendi Tesla Silahı, Harley Quinn Şehrin Ateşlisi, Wolverine Av Mevsimi ve Avenging Spiderman'in 3. ve 4. sayıları.

Seyfettin Efendi ve Harley Quin'den çok keyif aldım, Wolverine ise kötü tarafa daha yakın bir eh işte. Avenging Spiderman'ler ise serinin ilk iki sayısının güzelliğinden uzaktı. Yalnız Ben Amca'nın mezarı başında May Yenge'nin Jay ile özelini anlatmaya başlaması kanı beynime çıkardı. Gwen Stacy'nin ikizlerinden sonra bir darbe de bu oldu :)
İlk Biriktirici... Vampir Dişçisi... Huysuz İhtiyar... KRONİK İTTAPAR!!!
Hayat sana sokak hayvanlarına davrandığın gibi davransın!

Chuck

Kız arkadaşıma aldığım Ms. Marvel ve Harley Quinn ciltlerini teslim etmeden önce hızlıca okuyorum.
+ Her girdiğim yol çıkmaz sokakla son buluyor
- O halde yeni bir harita bulmalısınız

pizagor

Biyografik bir çizgiroman okuyorum dünden beri, Akılçelen'den çıkan Castro...
İlk Biriktirici... Vampir Dişçisi... Huysuz İhtiyar... KRONİK İTTAPAR!!!
Hayat sana sokak hayvanlarına davrandığın gibi davransın!

Harun Ça

Seriyi tamamlayınca Y: Son Erkek okumaya kaldığım 4. ciltten devam ediyorum bugün 6 yı bitirdim. Günde bir ciltle hafta sonuna biter. Yer yer tempo yavaşlasada hikâye güzel bi noktaya geldi merakla okutmaya devam ediyor.

miman

Martin klasik 1, mister no klâsik 1 ve yalnız kurt ve yavrusu...

Chuck

yalcinerol345

Wolverine-Devlet Düşmanı.Kargodan geldiğinde şaşırdım çünkü ben renkli ve küşe kağıt olduğunu bilmiyordum.Hikaye ve çizimler süper gidiyor.

Chuck

Titana Saldırı 5 ve 6 bitti. 7'yi okuyorum. Muhteşemler. .

rumar80

Bir yanda Nathan Never
Diğer yanda Star Wars epic collection

ferzan

Bir yıldır ara verdiğim ama çıktıkça almaya devam ettiğim Julia 'nin Oğlak Yayınları döneminden kalma 2 cildini de okumamıştım. İlk cildin ilk iki hikayesiyle akşamım şenlendi. Hardcore polisiye bekleyenlerin aksine, Julia sayfalarındaki dinginlik, öykülerdeki sade ve iddiasız tavır beni kendine hayran bırakıyor. Julia daki eşit panelleme biçimi ve tamamen bu konsepte has seçilen şahsına münhasır çizerlerle adeta bir huzur ve mütevazi tatta bir kalite seline dönüşüyor. Okumaya kıyamıyorum, kıyınca da doyamıyorum. Arada atlanan Oğlak ve 1001Roman ciltleri okuduktan sonra Çizgi Düşler 'de kaldığım 6.kitaptan devam edeceğim. Aksoy lar ise geçen sene zevkle okunup tatlı birer hatıra olarak kaldı.
Bağnaz okur, memnuniyetsiz beşer, işkilli büzük, sıfır tolerans iksmen, taş kalpli ahkam efendi...

https://ucuztefrika.blogspot.com