Animasyon Filmler Genel

Başlatan V, 20 Temmuz, 2010, 22:25:34

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

-brendon-

Sadece konusu biraz zayıftı çizimler olsun sertlik seviyesi olsun iyiydi tavsiye edilir

dean

Dc animasyonları hızla devam ediyor. Sıradaki animasyon Batman vs. Robin.

http://www.youtube.com/watch?v=qtdJl6ccK18

Harun Ça

Fragman güzel, Pençe'leri görmek daha da güzel. Baykuşlar Divanı'ndan ilham alınmış kesin izlemek lazım DC animasyonları dolu dizgin gidiyor.

cmkrbn

Dc animasyonları zaten hep kaliteliydi ama Flashpoint Paradox ile beraber artık uyumlu ve birbirini tamamlayıcı olarak gitmesi çok daha keyif verici olmaya başladı :D Şimdilik sinematik olmasa da güzel bir animasyon evreni kurdular :D Daha JL: Throne Of Atlantis ve bunu izlemedim ama şimdiden yeni çıkaracaklarını merakla bekliyorum :D

hennessy

Robin tekrar görmek güzel
Murat : Hasan abi Avengers dağılmış duydun mu?
Hasan: Duydum duydum toplanın Tellioğulları

Mrtekin

Başta Ep John Lassater olmak üzere, Disney, bu filme çok özendi ama sonuç muhteşem olmuş.

Çok güzel bir animasyon, Tokyo ve San Francisco karışımı şehir, şehir üstünde uçuş sahneleri, 'Stargate'e giriş ve çıkış' sahneleri özellikle muhteşemdi.

Beymex karakterine diyecek bir şey bulamıyorum, o kadar güzel kurgulanmış ki, bi anime robotu havası da verilmiş.

Kesinlikle tavsiye ederim. Oscarı da alacağını düşünüyorum.

Ejderhanı Nasıl Eğitirsin 2' den gerçekten çok ve çok daha iyiydi...

http://m.imdb.com/title/tt2245084/

They drew first blood...

Harun Ça

Beklediğim bir animasyondu fırsat bulursam gidecem.

dean

Ben muhtemelen Blu-ray'den izleyeceğim. Big Hero 6'in bir Marvel çizgi romanı olduğunu da belirteyim.

Utku Gürsoy

Dün gittiğim beğendiğim film. Ama ek sahneyi sinema çalışanları yüzünden göremedim. >:( Hepinize tavsiye ederim.

hennessy

http://www.imdb.com/title/tt3878542/

Superman batman gibi süper kahramanların dünyayı büyük bekleyen büyük bir tehlikeden korumak için bir araya geldikleri

6,5/10

Maalesef kötü bir hikaye.
Murat : Hasan abi Avengers dağılmış duydun mu?
Hasan: Duydum duydum toplanın Tellioğulları

Caped Crusader

Bende beğenmedim.O kadar çizgi romanı övgü toplamasına karşın kötü bir uyarlama olmuş.

Spoiler

Hele Orm'un bütün JL üyelerini kolaylıkla yenmesi son dakikaya kadar görünmeyen Batman'in  işi 1 dakkada çözmesiyle kazanmaları sinir bozucuydu.Benim için iyi yanı Aquaman'in yüzeysel de olsa kökenini görmüş oldum.

Puanım 6/10

Pulluk

Maalesef bence de çok vasat bir uyarlama olmuş. :(
Hayallerine giden yol kutuplardan bile geçse vazgeçme!

Pulluk

2. yarısını, ilk yarısına göre daha vasat bulmakla birlikte yine de 2014 yılının en başarılı animasyonlarından birisi olduğunu düşünüyorum.
Hayallerine giden yol kutuplardan bile geçse vazgeçme!

tommikser

Ben genel kanının aksine ortalama buldum.Bir kere zaten JL bence arıza bir takım.Yani Avengers'a göre oldukça problemli.Bir kere çok fazla güçlü.Neredeyse hepsinin tanrısal güçleri var.Yani bu kadar güçlü bir grubun çaresiz kalması çok sırıtıyor.Mantık çerçevesi içinde düşününce iş iyice saçma oluyor.Avenges da durum daha iyi.Sonuçta insani olan çok fazla kahraman var.Öyle olunca problem çözülmeyince aklınıza yatabiliyor.

Superman gibi bir karakter nasıl olur da bu kadar kolay dayak yer bunu düşünemiyor insan.Diğerleri de öyle.Hatta geçen bölümde Batman ile ilk tanışmada GL nasıl yani sadece insan mısın?Başka güçlerin yok mu? diye sorduğunda ki şaşkınlık bu grubun paradigmasını ortaya okuyor.Bence bu yüzden kafamızda oturmuyor.Ha sadece bu mu?Tabii ki değil.Bu kadar çok karakteri nasıl olacakta eşit oranda dağıtacaksınız ?Bu soruya cevap vermek zor.Bazen Superman giriyor işin içine bazen WW bazen Flash.Batman pek giremiyor.Nedeni basit sadece insan olması.Ona da en iyi dedektifi gibi abuk bir unvan vererek yeri meşrulaştırılmak isteniyor ama bu da kadük kalıyor.Bence en büyük neden grubun akıl ve mantık çerçevesine uymaması.

dean

Alıntı yapılan: tommikser - 18 Ocak, 2015, 20:30:10
Ben genel kanının aksine ortalama buldum.Bir kere zaten JL bence arıza bir takım.Yani Avengers'a göre oldukça problemli.Bir kere çok fazla güçlü.Neredeyse hepsinin tanrısal güçleri var.Yani bu kadar güçlü bir grubun çaresiz kalması çok sırıtıyor.Mantık çerçevesi içinde düşününce iş iyice saçma oluyor.Avenges da durum daha iyi.Sonuçta insani olan çok fazla kahraman var.Öyle olunca problem çözülmeyince aklınıza yatabiliyor.

Superman gibi bir karakter nasıl olur da bu kadar kolay dayak yer bunu düşünemiyor insan.Diğerleri de öyle.Hatta geçen bölümde Batman ile ilk tanışmada GL nasıl yani sadece insan mısın?Başka güçlerin yok mu? diye sorduğunda ki şaşkınlık bu grubun paradigmasını ortaya okuyor.Bence bu yüzden kafamızda oturmuyor.Ha sadece bu mu?Tabii ki değil.Bu kadar çok karakteri nasıl olacakta eşit oranda dağıtacaksınız ?Bu soruya cevap vermek zor.Bazen Superman giriyor işin içine bazen WW bazen Flash.Batman pek giremiyor.Nedeni basit sadece insan olması.Ona da en iyi dedektifi gibi abuk bir unvan vererek yeri meşrulaştırılmak isteniyor ama bu da kadük kalıyor.Bence en büyük neden grubun akıl ve mantık çerçevesine uymaması.

Animasyonlar da bi'şekilde bu olay doğru ya da yanlış ayarlanabiliyor. Ama bu güç dengesizliği bakalım Justice League filminde ne olacak. Animasyonda neticede animasyon deniyor geçiliyor. Çizgi romanda bile bir şekilde üstesinden geliniyor ama bu film oldu bittiye getirilecek bir olay değil. Avengers bunu ayarlamayı başardı çünkü dediğin gibi onlar Thor dışında normal insanlar ama Juctice League farklı. Filmde bu güç dengesizliği Zack Snyder'ı çok zorlayacak. Superman'in zayıf kalması olayı da zaten Justice League çizgi romanlarında ve Dc eventlarında da görülen bir olay. Superman ya basit bir bahaneyle dayağı yiyiyor ya da figüran gibi uzakta bi'yerde öyle dövüşüyor. Dc karakterlerinde güç dengesi olayı sorunlu.