Animasyon Filmler Genel

Başlatan V, 20 Temmuz, 2010, 22:25:34

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

V

Malesef hayal kırıklığı yarattı bende.Oysa ki DC animasyonları belirli bir kalite tutturmuşlardı.Öykü,çizimler ve aksiyon oldukça vasat.
Sıradan bir çizgi filmin bir bölümüydü adeta..
"İstemem,eksik olsun.."

dean

Ras Al Ghul

Bence çok güzel bir animasyon olacak ::)

Ras Al Ghul

Ras Al Ghul

tommikser

Birkaç gün önce izledim sert ve güzeldi.

Caped Crusader

Bende geçen gün izledim.Bence Batman'den çok Deadshot ön plandaydı.İlk başta beğenmemiştim ama sonradan Deadshot ilgi çekici karaktere dönüştü.Ben animasyonu beğendim.Tavsiye ederim.

Bundan sonraki  Batman vs Robin ve Court Of Owls Batman animasyonlarını sabırsızlıkla bekliyorum.

Pulluk

Çizimleri eski Batman animasyonlarına göre biraz farklı. Bu yüzden izlerken bek ısınamadım açıkçası.  ::)
Hayallerine giden yol kutuplardan bile geçse vazgeçme!

Mrtekin

Dc de, Marvel de, ABD ve Avrupa daki büyük çr yayınevlerinde çalışan, çizen Türk yazar çizerlere aşinayız, başarıları ile de büyük gurur duyuyoruz.

Pixar, Warner Bros, Dreamworks gibi gibi büyük çaplı animasyon kuruluşları,  ya da Studio Ghibli ya da herhangi bir anime yayınlayan diğer kuruluşlarda da çalışan Türkler var mı, acaba.

Nedir, nasıl bir ortamda çalışıyorlar, eser süreci nasıl planlanıyor, sonuçlanıyor, çalışanlar arasındaki ilişkiler nasıl, memnunlar mı, vs.

Aklıma geldi birden, ilgisiz....
They drew first blood...

Chuck

Bende çizgiromanı bitirir bitirmez o gazla izleyeyim dedim ama çizgiromanın tadını hiç alamadım. Çizgiromanın özetinin özetinin özeti olmuş, çok yüzeysel işlemişler :(
+ Her girdiğim yol çıkmaz sokakla son buluyor
- O halde yeni bir harita bulmalısınız

Utku Gürsoy

Marvel animasyon olarak DC'nin baya gerisinde. Biraz gelişmeleri lazım.

V

Çok ta hazzetmediğim iki karakter , ısınamadığım 3D grafikli bir animasyonda biraraya gelmişler.

İzleyelim ,bakalım..
"İstemem,eksik olsun.."

dean

Ahmet Oktay

Çizgilerine ısınamadım hiç, tabi yine de filmi görmeden yorum yapmak doğru olmaz.

Mrtekin

Sony bu sefer asilmis. Bu sefer olmus.

Aksiyon sahneleri cok basarili idi.

Istanbul sahneleri var.

Black widow cizimine hasta oldum.

Punisherin karakterini de gayet iyi yansitmislar, bu sefer.

Hulka yine mal muamelesi yapilmis. :)

Tavsiye olunur.
They drew first blood...