Yerli Filmler

Başlatan Hayal Kahvem, 14 Aralık, 2010, 00:23:49

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

alpi

''Dünyayı Kurtaran Adam'' ve ''Şeytan''dan sonra bu hafta ''Yarasa Adam-Betmen''i yayınlayacaklar..Cumartesi geceyarısından sonra başlıyor(01.30 gibi)..Başrolde Levent Çakır usta var..

HacıGeraltEmmi

BEDMEN  ;D öyle böyle değil, müthiş filmdir :D

DAMPYR

Bu filmleri daha önce NTV televizyonu yayınlamamışmıydı her çarşamba... ???

kedidiro

mtv türkiye yayınlamıştı cumartesileriydi galiba

Nightrain

Umarım, Zagor Kara Korsan'in Hazineleri ve Zagor Kara Bela'yıda yayınlarlar.
"Bu yıldızı çok mu istiyorsun Heatie? Al ye o zaman!"

alpi

Alıntı yapılan: Nightrain - 26 Nisan, 2012, 12:05:18
Umarım, Zagor Kara Korsan'in Hazineleri ve Zagor Kara Bela'yıda yayınlarlar.
zagor,cango,demir pençe listede olan filmler..star tv web sayfasında görebilirsiniz...

pizagor

Bu fantastik ve çizgiroman uyarlaması Türk filmlerinin toplandığı bir DVD seti var mı arkadaşlar? En son 1001 Roman ayrı ayrı Zagor'ları satışa sunmuştu, onları biliyorum sadece...
İlk Biriktirici... Vampir Dişçisi... Huysuz İhtiyar... KRONİK İTTAPAR!!!
Hayat sana sokak hayvanlarına davrandığın gibi davransın!

alpi

Alıntı yapılan: pizagor - 26 Nisan, 2012, 13:25:37
Bu fantastik ve çizgiroman uyarlaması Türk filmlerinin toplandığı bir DVD seti var mı arkadaşlar? En son 1001 Roman ayrı ayrı Zagor'ları satışa sunmuştu, onları biliyorum sadece...
d&r'da ''kaptan swing''i bulabilirsiniz..yakın zamana kadar ''drakula istanbul'da'' raflardaydı,hala varmıdır bilmiyorum..

affedlmeyen

Alıntı yapılan: pizagor - 26 Nisan, 2012, 13:25:37

bi sitede görmüştüm hepsini satıyordu türk fantastik filmlerinin ama hangi siteydi hatırlayamıyorum. superman,bedmen vs hepsi vardı.

yunusmeyra

"insan bu kadar paraya babasını bile satar pedro!" (filmden)..siyah beyaz Türk sinemasından bir western.. "tr 1" kanalında şu saatlerde yayınlanıyor..diyaloglar,kadro,kostümler..  ;)
HULK DEĞERLİ BİR KAHRAMANDIR!
HSD YENİ ÜYELERİNİ BEKLİYOR

alpi

bu haftaki film ''kaptan swing''..italyan'ların ali şen ve süleyman turan'ın mr blöf ve gamlı baykuş'a benzerliklerine parmak ısırdığı film...

gamlıbaykuş

Kaptan Swing'i izlemek güzel olacak gerçekten. Bir önceki film Yarasa Adam Bedmen pek sarmamıştı ama Levent Çakır hatırına izlemiştim...
Hayat ne kadar güzel, hoş,
Haydi durma sevgiline koş...

kadri kerem

Dracula İstanbul'da iyidir. Ben keyifle izlemiştim. Ayrıca bildiğim kadarıyla uzun dişleri görünen ilk vampir de Atıf Kaptan'dır.

Şeytan'dan bahsetmek dahi istemiyorum. = )

Bir ara Mtv de fantastik Türk filmleri kuşağı yapmıştı.  Baytekin Fezada Çarpışanlar'ı izlemeye çalışmış ama sonunu getirememiştim.

alpi

yarın gece ''örümcek''i yayınlayacaklar..başrolde Hüseyin Zan(namı diğer OSKİ) var..izlememişler için ilginç olabilir..

gece kartalı