Polisiye Öyküleri

Başlatan hennessy, 28 Mart, 2011, 22:07:07

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

seastar1000

Dergi çok güzel olmuş dopdolu polisiye
Polisiye okurlarına tavsiye ederim
Fiyat böyle butik bir dergi için hicde pahalı değil bence

aa

En azından ilk sayıyı almak lazım diye düşünüyorum.
Esse Gesse Hayranı...

tunaorhun

köstebek

Umarım katil erkenden belli olup dergiler kapanmaz...

Animvader

Fiyat ile ilgili eleştirileri dikkate aldıklarını, 2.sayıda bununla ilgili çözüm bulacaklarını söylemişler.Piyasadaki muadilleri gibi 8-10 TL civarına çekebilirlerse ben de bir şans verebilirim.Bu arada baya iyi satıyormuş, küçülen dergi piyasasında güzel bir haber.

doktor1881

Bu akşam Kanal D haber saat 19.20 de derginin haberi verildi.
2 ayda yayınlanacakmış
Derginin adının kaynağı Sherlock Holmes'in evinin numarası imiş

emre ozdamarlar

Dun kutuphanede gözume carpti Barbara Nadel'in bir kitabi. Ismi Body Count, kapaginda Istanbul adi geciyordu, ayrica "An Inspector Ikmen Mystery" notu gözume carpti, kitabin icine bakinca Barbara Nadel'in Komiser Cetin Ikmen'in maceralarini anlattigi bir ton kitabi oldugunu anladim. Yazar bu kahramana ait toplam 18 tane roman yazmis.

Wikipedia'dan bakinca kendisinin Ingiltere'de yasadigini ama 25 yildir surekli Turkiye'ye gidip geldigini ögrendim. Kitaplarindan bir kac tanesi de Oglak Yayinlari'nca dilimize cevrilmis.

Var midir acaba forumumuzda kendisini okuyan? 

seastar1000

Oğlak yayınları Türkiye polisiyesi dizisinde okumuştum bir iki kitabını
Zar zor hatirladim okumazsaniz hiçbirşey kaybetmezsiniz ama real carrefour gibi yerlerde bazen 3-5 TL ye bulunuyor gorurseniz alın derim

emre ozdamarlar

Ben de goodreads'de yorumlara baktim, genelde karisik, guzel diyen de var, cok kötu diyen de. Buyuk ihtimalle es gececegim bu seriyi. Okunacak bunca iyi kitap varken risk almaya gerek yok.

rumar80

alper_kaya

Eveeeet! Nihayet müjdeleyebiliyorum: Komiser Tahsin serisinin üçüncü kitabı "Tanrı Misafiri" haftaya çıkıyor... Şimdilik önsiparişte...

"Komiser Tahsin Beşiktaş'ta öldürülen Serra'nın sırrını çözmeye çalışırken kendi geçmişinden bir sırla karşılaşacak.

İstanbul'un titreten ayazında, kim bilir kaç kez amansız katillerle yüzleştiği gibi kendi geçmişiyle de yüzleşebilecek mi?

İstanbul Cinayet Büro'nun tecrübeli amirini bekleyen büyük sınavın ayak seslerine siz de kapılacaksınız!"

Sipariş linkleri: http://www.alperkaya.org/tanri-misafiri

Tuco Ramirez

Hayırlı olsun.
İyi bir satış yakalar ve çok beğenilir inşallah...

alper_kaya

Alıntı yapılan: Tuco Ramirez - 06 Mart, 2016, 15:29:41
Hayırlı olsun.
İyi bir satış yakalar ve çok beğenilir inşallah...

Çok teşekkürler hocam.

hanac

Tebrikler Alper, bol satışlar dilerim  :)

alper_kaya