Injustice Tanrılar Aramızda - Çizgi Düşler

Başlatan hennessy, 20 Mayıs, 2015, 22:38:19

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Nightrain

Guzelmis aslinda. Joker in psikopatlikta sınırı yok.
"Bu yıldızı çok mu istiyorsun Heatie? Al ye o zaman!"

hennessy

Kesinlikle okunması gereken bir seri...... Superman ile Batman arasında ki fikir ayrılığını ve yaşananları çok güzel ortaya dökmüş bir seri....
Murat : Hasan abi Avengers dağılmış duydun mu?
Hasan: Duydum duydum toplanın Tellioğulları

Mrtekin

Almamakta kararlıyım, hiçbirşey de şahsi fikrimi değiştiremeyecek. :)
They drew first blood...

connyapku

Bu kadar olumlu yazilardan sonra almak sart oldu.

Barmen Minik

spoiler sayılamayacak okuma zevkine pek etki etmeyeceğini düşündüğüm seviyede 4 yıllık bi yorumda bulunucam

serinin büyüyerek devam etmesi çok iyi alın okuyun. hikaye galaksiye, mistik güçlere, yunan tanrılarına kadar gidecek genesise kadar varıyoruz en son. hikaye her büyüdüğünde hep işte bu dedim. bence yıl 4 dahil güzeldi sadece son sayısını açıkçası begenmedim hikaye sanki çok büyüyüp doğal sınırlarına erdi de mecburiyetten geriye gidiş yapıldı olarak yorumluyorum finali açıkçası begenmek için 5.yıl şu an çok önemli keşke sonu video oyuna baglanacak gibi olmasaydı bambaşka bir sona yol alsaydık mistik güç tanrılar seviyesine ulaşmış bir savaş sanki daha iyi olacaktı bilinmez belki 5.yıl bu düşüncemi değiştirecek kadar iyi olur. şimdiden ileride basılacak 7 kitap dahil bize güzel şeyler verecek bir seri alın okumuşsanız da alın başka türlü olmaz.

maeglin

Bugün ikinci kez okudum, ilkinde daha çok hikayeye odaklanmıştım, ikinci okumada ise hem okunabilirlik hem de çizimlere daha fazla göz gezdirmeye çalıştım. Benim daha önce yazmış olduğum yorumda boyutla ilgili bir takıntım olmadığını dile getirmiştim, yine yok ancak bu kez çizimlere daha fazla vakit ayırmaya çalıştığımdan mı bilmiyorum sayfa diplerini algılamakta çok zorlandım, çok içeride mi kalmış, basımla ilgili bir sorun mu yoksa benim ciltte mi sorun vardı bilmiyorum fakat büyük bir sorun oluşturmadı.

Ciddi Spoiler niteliğinde bir durum yok, o yüzden okumada sorun teşkil etmeyecektir.

Her karaktere eşit oranda misyon yüklemeleri mümkün değildi, örneğin ilk okumada Green Lantern, Cyborg ve Flash'ın biraz daha geride kaldığını düşünüyorum. Hikaye Lois - Clark ile başlamış gibi görünse de geri planda Diana gibi bir faktör var. Kırılma anı bana göre Aquaman'dı. Ha bir de Nightwing konusu sanki çok havada kalmış, çok hızlı geçiştirilmiş gibi hissettim.

Özetle, bugün devamı çıksa, koşa, koşa atlayacağım bir hikaye olmuş, bence mutlaka okunmalı, takip edilmeli, klasik çizgiden kurtulmak için. Çizgi Düşlere'de teşekkür ederim.

Barmen Minik

Alıntı yapılan: rumar80 - 28 Ekim, 2015, 09:57:05
  Konusu açılmışken...

Geoff Johns'u Green lantern (özellikle ilk dönem) ve Aquaman'de ne kadar sevdiysem, JL yazarken de o kadar sevmedim. Daha doğrusu new 52 sırasında yazdığı JL ve green lantern'i sevemedim. İkisinde de durmadan büyük olaylar, tüm evreni etkileyecek sorunlar vs var. JL'de önce throne of Atlantis, sonra Trinity war, sonra forever evil. Green lantern'da rise of the third army, wrath of the first lantern gibi. Hep cross over, hep diğer kitapları da al. Green lantern'da Vendetti de benzerini yapmaya devam etti. Bu nedenle seriyi biraz sıkılarak ta olsa tamamlayabildim.
   Konumuza dönersek Johns başarıl bir yazar ama son dönemde DC'de üst kademede olunca sanki satış için çalışıyor gibi olmuş.

bire bir aynı düşünüyorum. olayın johns un zamanla değişimesi olarak yorumlanabilecek bir durumla da alakası yok. bence tamamen üst kademede olmasıyla alakalı. yoksa aquamane yeni52 de yaptığı başlangıç ders niteliğinde yeni okuyucu/yeni 52 hareketi gibi hareketler için. throne of atlantis gerekliydi diyebilirim aquamanin bi karizma sorunu vardı onu yıkması için yapılmıştı sanki hak verilebilir ama JL de GL de gerçekten bu event event üstüne sistem karakterlerden çok şey götüren serilere dönüşmesine neden oluyor ister istemez.
Tabiki bu zevk meselesi ama her eventin aslında bir sonrakinin sebebi oldugu hayır hayır aslında daha büyük bir tehlike varmış diye ilerleyen şeyler sonradan bakınca (trinty warı örnek verebilirim) değerisizleşiyor

dean

maeglin

Film afişi gibi seri seri yayinlansa ne guzel olur  :)

Agamotto

Bende bu cumartesi fuara gidecektim isabet oldu. İki sayıyı birden alırım artık.

ercoktay

Alıntı yapılan: Agamotto - 09 Kasım, 2015, 15:49:34
Bende bu cumartesi fuara gidecektim isabet oldu. İki sayıyı birden alırım artık.

Birinci cilt stoklarda bitti. Basımı herhalde fuar sonrasına kalır gibi.

Şansız bir zamana geldi bu ürün. 2000 baskı az kaçmış :)

Agamotto

Alıntı yapılan: ercoktay - 09 Kasım, 2015, 15:54:43
Birinci cilt stoklarda bitti. Basımı herhalde fuar sonrasına kalır gibi.

Şansız bir zamana geldi bu ürün. 2000 baskı az kaçmış :)

Yapma ya kaçırdım o zaman :( neyse en azından ikinci cildi alayım da onu kaçırmayayım. ;)

Bir de 2000 adet az olmuş gerçekten 1 aydan az sürede tükendi.

rumar80

ercoktay

Alıntı yapılan: rumar80 - 09 Kasım, 2015, 16:21:50
Dün fuarda vardı birinci sayı.

Öğleden sonra bitti :(Ciddi bir satış olmuş. Herkes arıyordu.

pearl jam

anlaşılan bazıları gibi çizgi düşler de JBC nin satış açıklamalarını abartılı bulmuş. yok ya o kadar da satar mı diye düşündüler herhalde  ;D ama şu kitabın deli gibi satacağı da her halinden belliydi.. ikibin nedir frankofon mu basıyosun ? :)